China Study Abroad

Представление

Прочетете официалното описание

Проучване в Китай с CSA

China Study Abroad е изчерпателна, достъпна, ориентирана към услугите компания, предлагаща езикови програми в китайски университети в цял Китай. Ние се гордеем със запазването на разходите си, за да продължим да учим в чужбина в Китай, отворени за възможно най-много хора. В същото време предоставя цялата необходима подкрепа, необходима за изучаване в чужбина в Китай.

China Study Abroad предлага лесен достъп до езикови програми, висше образование и възможности в Китай чрез следното:

  1. Безплатни съвети и информация за всяка университетска програма в Китай
  2. Помогнете да излезете в Китай, включително общи съвети и помощ при визите
  3. Помогнете да се установите, когато пристигнете
  4. Помогнете да увеличите времето си в Китай, за да се възползвате пълноценно от опита

Как да направим това?

Безплатни съвети - Попитайте ни за градовете, университетите, курсовете и живота в Китай. Ще ви предоставим цялата информация, от която се нуждаете. Безплатно.

Как да стигнем до Китай - Ако имате нужда от помощ с документите, за да получите програмата, която искате, ще ви помогнем. Това включва попълване на кандидатурата ви, събиране на необходимите писма за получаване / визи от университета, връщане към вас и помощ за получаване на визата ви (в избрани страни). Ще направим всичко това за 150 щ.д., което включва таксата за кандидатстване до университета и пощенската пратка на документите!

Убедете се, че колкото по-бързо се установите, толкова повече ще излезете от опита си в Китай. За разлика от някои страни, Китай отнема малко да свикне и ние сме тук, за да помогнем с това. Излизането само в Китай със сигурност е приключение, но може да отнеме месеци, за да разбере всичко. Ще спомогнем за ускоряване на този процес, което означава, че ще извлечете повече от опита си. С нашата програма за персонализиране на програми, всичко е много просто. Вие се регистрирате за това, което искате, нищо друго, не повече, не по-малко. Това може да е толкова малко, колкото летище за пикап или да включва настаняване или частен езиков преподавател или нашият 24/7 CSA Assistance Package .

Увеличете времето си в Китай - правим това, като предлагаме няколко допълнителни неща от страната, които наистина ще добавят към вашия опит тук. Доброволчеството, интернирането, пътуването или преподаването, разполагаме с много възможности за вас. Не само те ще бъдат забавни и предизвикателни, но и ще добавят значително към вашето резюме. Тези видове допълнителни възможности са трудни за организиране и докато сте зает да се установите, уикендите ще летят. Не можем да подчертаем колко важни са тези допълнителни опции за вашето време в Китай.

Готови ли сте да започнете приключението си в Китай? Дайте ни обаждане, Skype ( info-chinastudyabroad ) или ни изпратете имейл на адрес info@chinastudyabroad.org и заедно ще планираме Вашето перфектно пътуване до Китай!

Десетте най-големи причини да учат в Китай:

1. Езикът, очевидно!

Няма нищо толкова ефективно, колкото изучаването на език в страната, от която идват - особено ако в тази страна живеят повече от един милиард души! Бихте отишли ​​във Франция, за да научите френски език, Италия, за да научите италиански език, Япония да научите японски език ... така че ученето на китайски език в Китай е естествен избор. Чрез изучаване в Китай можете да използвате това, което научавате от вашите уроци и вашето индивидуално уроци веднага; да поръчат храна в ресторант, да се пазарят на местния пазар, да разговарят с таксиметровите шофьори и дори да направят нови приятели. В края на краищата, когато повече от една пета от населението на света говори някаква форма на китайски, вероятно ще се срещнете с тях рано или късно!

2. Историята.

Една страна толкова гъсто населена, колкото Китай, не стана толкова голяма за една нощ - отне много време. Най-ранните примери за писмена китайска история датират от 1600 г. пр.н.е., въпреки че историите се отнасят до събития, настъпили преди 4200 години! Оттогава Китай е претърпял епизоди на разширяване и свиване, на война и мир, на бедност и просперитет, на нахлуване и бунт, на обединение и граждански борби, на империя и воюващи държави. Дори имперските династии на чуждестранни нашественици като монголите и Манчос уважаваха дългата история на завладената земя - и двете се асимилират в китайската култура, а не налагат собствените си народи. Когато изучавате Мандарин в Китай, ще се потопите и в тази богата и завладяваща история, която никога не успява да завладее посетителите.

3. Храната.

Преди да дойдете в Китай, вероятно ще сте взели много китайски ястия в родната си страна, но има много повече за китайската кухня, отколкото за сладко-киселите свински топки и пилето на генерал Цо! Всъщност в Китай има толкова широк диапазон от вкусове и вкусове, че е доста трудно да се определи един стилен стил на "китайска" храна. От сладката и опечена кантонски храна в Гуангдонг до вцепенението на съчувствената кухня на Съчуан и от многото разновидности на кнедли в подредени парашути от бамбук до елегантността на класическата Пекинска печена патица, вие сте длъжни да откриете нещо, което да зарадва жаравата!

4. Културата.

Както можете да си представите, една цивилизация от повече от 4000 години е разработила твърде богата култура, за да опише с няколко думи ... но нека я опитам: конфуцианството, даоизма и будизма. Мандарин и кантонски. Кунг фу и тай чи. Монаси от Шаолин и будистки храмове. Джет Ли и Джаки Чан. Гонг Ли и Джан Зийи. Чън Кайдж и Джан Йиму. Скритият Тигър, Скритият Дракон. Сбогом моя Конкубин. Изкуството на войната, от Sun Tzu. Фън Шуй. Ин и Ян. Лунният календар. Китайски Нова година и пролетен фестивал. Фестивалът "Драконова лодка". Фестивал в средата на есента и лунна торта. Китайският зодиак. Драконът и феникса. Порцелан и калиграфия. Мин вази, нефрит орнаменти и копринени роби. Теракота воини и будистки статуи. Китайска опера. Цитирали, цигулки, барабани и гонг ... само за да назовем няколко.

5. Хората.

Ако сте се срещнали с китайци преди, шансовете са, че сте срещнали някого от китайската етническа група в Хан. С над 1,2 милиарда души в Китай, Тайван и Хонг Конг, както и диаспора от над 40 милиона души по света, китайските китайци са най-голямата етническа група в света. Но населението на Китай включва още 55 различни етнически малцинства - от Манкус от династията Цин до хората от Хуи от Пътя на коприната, от уйгурите от Централна Азия до монголските потомци на Чингис хан, всеки от които има своя собствена история и култура , Научете китайски в Китай и ще имате възможност да срещнете много от тях сами.

6. Земята.

Тъй като третата по големина в света по големина в света няма недостиг на места за пътуване и неща, които да виждате, докато живеете и учите в Китай. От пустинните дюни и пасищата на север до субтропичния климат на юг, страната ще ви хипнотизира. Разгледайте привидно безкрайните планини и изгледи на провинция Юнан, преживейте сюрреалистичните варовикови образувания на Гуилин и Янгшуо или се представете като воин в армията на Джингис хан, когато сте на конна езда на вътрешните монголски степи. Следвайте жизнената сила на реката в Чанг Дзян (река Яндзъ), тъй като разделя Китай на север и на юг за повече от 6000 километра. Всичко това е възможно и още не сме споменавали пандата!

7. Градовете.

Повечето хора могат да назоват само Пекин или Шанхай, когато става дума за китайски градове, но всъщност има над 160 градове в Китай с население над 1 милион. С регионалните различия в климата, физическата среда, кухнята и дори говорещия диалект, не е чудно, че дори китайците имат проблеми да се справят с нещата. Тъй като научавате китайски, можете да изберете да видите Пекин в цялото си императорско великолепие или да живеете в близост до природата на картината на Лиджианг, да се подхранвате в шума на Шанхай, или да се разхладите на плажа в Кингдао. Като алтернатива, ако действителните студове са по-скоро ваш стил, посетете Харбин през януари за фестивала на ледената скулптура, където ще видите цели сгради издълбани от лед! Чрез изучаване в Китай ще имате всички шансове да стигнете отвъд големите градове и да изпитате всичко, което страната може да предложи.

8. Икономиката.

Дали нещо повече трябва да се каже за китайската икономика? Това е вторият по големина в света, след като САЩ се е разраснал с около 10% годишно за последните 30 години. И все пак с годишен БВП на глава от населението по-малко от 4000 щатски долара, все още има много място за подобрение. И какво друго може да се похвали като играч в толкова области като Китай? Освен традиционните отрасли на селското стопанство и производството, страната се превърна и в световен лидер в области като минното дело, слънчевите панели, високоскоростните влакове и телекомуникациите. Китай дори се превърна в най-големия автомобилен пазар в света, изпреварвайки САЩ за първи път през 2009 г.

9. Училищата.

Независимо дали търсите краткосрочен курс по китайски език или кандидатствате за образователна степен, в Китай има институция, която отговаря на вашите нужди. Подгответе езиковите си курсове по свой собствен график в Пекинската академия за мандарини. Прекарайте вашето лятно обучение Mandarin до плажа в океанския университет в Кингдао. Вземете класа в Университета по педагогика и култура в Пекин, най-доброто училище в страната за китайски учители. Предизвикайте себе си в институция като Пекинския университет или университета Цинхуа, които са класирани в топ 60 в света от QS World University Rankings и The Times Higher Education World University Rankings. Каквото и да търсите, можете да го намерите тук.

10. Бъдещето.

В нашия взаимосвързан и глобализиран свят Китай е и ще продължи да бъде част от нашия живот, независимо дали ни харесва или не, така че защо да не се включите? Възможностите тук са безкрайни, възможностите са неограничени. Пристигането в Китай е не само най-добрият начин да научите китайски, но и чудесна възможност да се срещнете с нови приятели и да създавате нови контакти. Дори ако нямате намерение да останете тук дълго време, опитът от изучаване в Китай ще Ви струва да поставите автобиография или автобиография най-малкото. Докато останалата част от света изпада в икономическо и социално положение, Близкото царство се движи напред, изграждайки бъдещето: научете китайски в Китай и изграждайте бъдещето си

Свържете се с нас

Искате да научите повече за едно от нашите програми в чужбина в чужбина? Професионалният и опитен международен персонал на CSA се стреми да предоставя надеждна и ефективна информация и съвети.

Моля, имайте предвид, че можете да достигнете до всеки офис по електронната поща на адрес info@chinastudyabroad.org

Или на Skype в офиса-chinastudyabroad

Места

Пекин

Beijing

Лондон

London

Буенависта

Mexico City

Шанхай

Shanghai

Сидни

Sydney

Венеция

Venice

Мадрид

Madrid

Сан Франциско

San Francisco

Торонто

Toronto