Donghua University

Представление

Прочетете официалното описание

Въведение

Намира се в Шанхай, Donghua университет се състои от Campus Янан Road в централната част на града и на Campus Songjiang в историческата люлка на града. Историята на Donghua университет могат да бъдат проследени обратно до създаването на Nantong College през 1912 г. от Zhang Jian, известен индустриалец в династията Цин. През 1951 г., Източен Китай институт за текстил Science & Technology е основана; през 1985 г., името е променено на Китай текстил университет; през 1999 г., той отново бе променено на Donghua университет. Donghua университет, е одобрен като държавната ключ университет през 1960 г. и е един от 75 университети, които пряко подчинение на Министерството на образованието на Китай. 26 докторски специалности, 53 магистърски програми градуса и 52 бакалавърски програми са достъпни за чуждестранни студенти. Има над 2700 преподаватели и над 30 000 записани ученици.

Водещите дисциплини на Donghua университет са Текстил, Мода, материали и търговията, и т.н. Текстил Science & Engineering, държавната ключ дисциплина, се нарежда No. 1 в оценката на Първо ниво на дисциплина, обявен от Китай за научните степени и Graduate Center развитие на образованието (CDGDC). От 2005 г. насам броят на своята изследователска хартия отвлечено в SCI, EI и ISTP е числено превъзходство на общата сума от 9 други подобни известни текстилни институции по целия свят. Освен това, много научни постижения са намерили приложение в областта на авиацията и космонавтиката, военна, строителството, опазване на околната среда, нови материали и т.н., специални вноски са направени в Китай пилотирани космически проекти като Шънджоу V, VI и Шънджоу Шънджоу VII.

Donghua университет стойности на международното сътрудничество и обмен. Тя е установила сътрудничество с повече от 100 известни университети, изследователски центрове и предприятия от целия свят. От 1995 г. успешно бе домакин на Международен моден форум по време на Международния фестивал на модата културата Шанхай. Отделно от 83th World текстил конференция, Donghua университет е приел много високи нива в международни научни конференции, като например Международния Академичен форум за докторанти по текстил Science & Engineering, 25 International Data Engineering конференция, конференция 2009 American Fiber общество и Международната конференция за Environmental Science & Technology, и т.н.

Още през 1954 г., Donghua университет започна да приема международни студенти, които бяха сред първата група от чуждестранни студенти, приети от китайски университети. Той е назначен от Шанхай Общински правителство да приеме международни студенти от Шанхай правителство стипендия. През 2002 г. International School културния обмен е създадена, като пълните отговорности на наемане на работа, отглеждането и управлението на международни студенти. След това, международната студентска образование е разработен с скача и границите, и в продължение на няколко последователни години, неговия растеж мащаб се нарежда отгоре между институциите за висше образование в цялата страна. През 2013 г., 4562 чуждестранни студенти от 140 страни, изследвани в Donghua университет. Тази популация се нарежда No. 5 в Шанхай и No.11 в Китай.

Места

Шанхай

Address
1882 Yan'an Road West
Shanghai Шанхай, Шанхай, Китай