EasyMandarin

Представление

Прочетете официалното описание

За EasyMandarin китайски училище

Как започнахме и тайната на нашия успех

Ние все още си спомня първия урок, даден от EasyMandarin през лятото на 2006 година. Беше за малка група от начинаещи, които се бяха събрали в малкия салон на школата на съоснователя на школата Йис Вайнтрауб в Шанхай.

По това време, нашият план е проста - да се създаде вид на китайски език училище бихме искали да присъстват и би било толкова голямо, че другите ще бъдат определени да се присъединят към нас. Колко трудно може да е?

Първите ни ученици, включени немски инженер, завършил Мавриций и бразилска танцьорка, която твърди, че е брат на футболната звезда Роналдиньо (по това време Бразилия и най-известният играч на Барселона). Това по-късно се оказа невярно, но това е една страхотна история да разкаже нашите приятели!

Забавление и вълнение на тези първи уроци за двете ни ново училище и нашите най-ранни ученици е нещо, което никога не сме забравили и все още управлява начина, по който тече EasyMandarin днес.

От 2006 г., са се увеличили до кампуса на четиринадесет модерни класни стаи в напълно фантастична локация (ние се пренебрегват Jing An Храм от петнадесетия етаж, а на някои фестивални дни, можем да размахва "здравей" на монасите в камбанарията) и са се превърнали в един от Шанхай най-големите и най-успешните езикови училища китайски.

През 2006 г. не знаехме, че EasyMandarin ще расте толкова бързо. Но споделяне на удоволствието и ползите от ученето китайски с хилядите студенти сме опознаха през последните няколко години е невероятно и е нещо, което никога не се уморяват.

Вътре и извън класната стая, ние обичаме всички наши студенти (дори и ако те ни изпращате текстови съобщения в 3 часа сутринта с молба за помощ!) И да вярват в става възможно, за да се уверете, че те са щастливи.

Причината за нашия успех е проста - ние се грижим за даване ученици възможно най-добрия опит на живот и обучение на китайски в Китай.

EasyMandarin Timeline

2006 - Април:

Лиан управлява фирма, която предлага културни събития и офис услуги за чужденци в Шанхай. Yis пристига в Шанхай, след като напусна работата си в MTV в Ню Йорк.

2006 - юни,

Liann и Y е се срещат случайно в сградата, в която живее и Y е Liann работи. Идеята за EasyMandarin започва да се превърне в реалност.

2006 - Юли:

EasyMandarin официално отваря с класове, проведено на първия етаж на Шанхай мезонет V е. Студентите, бързо започват да се регистрирате.

2007:

ЕМ се премества на ново място на 1851 Xinzha Road с 3 класни стаи на 7-мия етаж; Създадена партньорство с организацията на шведската помощ студент, CSN

2008:

EM се разширява до 8 класни стаи, като добавя още 5 класни стаи на 8-мия етаж в същата сграда.

2010:

EM надминава 1000 студенти, следващи.

2011:

Училището се придвижва до ново място с изглед към храма Джинган - разширява се до 14 модерни класни стаи.

2012:

Установени партньорства с Американската търговска камара, немски търговска камара, датски търговска камара

2013:

Учредени партньорства с Б-китайско училище в Япония и китайско училище Nederland в Холандия; Партньори с дракон приключения.

2014:

EM надминава 2500 студенти, следващи. Партньорите с швейцарската търговска камара

2015:

EM развива китайски ресурс за WeChat - над хиляда последователи до края на годината. Създадена партньорство с уебсайта с нестопанска цел в общността, ShanghaiMamas. Представени на японски Global News Channel, NHK World.

Места

Шанхай

Address
Jing’an Centre (Main Campus)
United World Plaza, 172 Yuyuan Rd, Bldg A, 15th Floor, Room 1501

200000 Шанхай, Шанхай, Китай

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: