MY Chinese Study

Представление

Прочетете официалното описание

MYChineseStudy е един от най-добрите частни езикови институти в Пекин, Китайска народна република, китайски, които предоставят образователни програми мандарин и културни дейности на учени от цял ​​свят. Независимо дали целта ви е да се научат и овладеят система китайски език, опознаването на Китай с летен курс, да откриете съвети за китайски умения за разбиране, или да се потопите в големия общество, MY китайски Study ще поздравят и да се запознаем най-малко на половината път да надхвърли си личностно развитие желания и изисквания.

Започвайки през 2013 г., MY китайски Проучване и ChinaMate Mandarin Club са подправени цялостен стратегическо партньорство. Представяме ChinaMate Mandarin орален материал заедно с последния си патент "Hypnotic и Awakening" подход на китайското учение. Обучение на учители и Multi-медии, образование модел двойни класове, напълно превъзхожда традиционните учебни формати, и помага на неместни китайски лингвисти свободно говорят китайски най-бързо в рамките на 3 месеца.

За най-добре отговаря на вашия стил на учене, както от частни уроци и групови учебни сесии са на разположение. Специализирани курсове по оцеляване китайски, HSK и бизнес китайски ви осигури по-задълбочен поглед за китайската мъдрост, обичаи, култура, история и съвременните бизнес практики. Присъединявайки се към нашите чести културни дейности, социални събития, както и еднодневни екскурзии в и извън Пекин, ще разшири вашите сетива, контакти и хоризонти в Китай.

Вие и MY китайски Проучване да започнем нашето пътешествие на китайски просветлението момента, в който стъпи в столицата на страната.

Първият китайски език училище MYChineseStudy е централно разположен в Sanlitun SOHO, район, известен със своята оживена международна атмосфера до Sanlitun бар улица, DeYun Тя Yashow облекло Market, и дипломатическия квартал. Това е мястото, където да изпитате модерен китайски начин на живот, и удобно да балансира обучение и свободното време с вълнение! Сега MY китайски Study учи в Пекин КБР, Anzhen Bridge и Shangdi Информация Technology Industry Base. Китайски учащи се могат да изберат място, подходяща за тяхната ситуация клас.

MY китайски Study предлага пълна гама от, начинаещи до експерт, образователни услуги, които включват китайски курсове, онлайн китайски проучване, културни дейности, учебни екскурзии и летни курсове. Можем също така да улесни времето си в Китай чрез предоставяне на визови разширения, жилищни услуги, разположения стаж, настаняване, летищни пикапи, и повече, за да разшири възможностите ви за проучвания и живот в Китай. MY китайски Проучване, готов да разшири ориентиране, общуване и помощ, ви приветства в семейството да продължи да нараства.

Намалете стреса, културен шок, и недоразумения в Китай в момента. Нека веднага да започне и да успее в образователната пътуването да се изгради истински китайски харизма, характер, и връзки с правилни комуникации. "Езиците са ключ към своя свят", пленително се създадат повече възможности от Китайската народна република с MYChineseStudy, 麦芽 汉语.

Места

Пекин

Address
Rm.3-323, 3/F, Retail Building No.3,
Sanlitun SOHO, 8 Gongtibeilu,
Chaoyang District

100027 Пекин, Пекин, Китай