LCI Bogotá

Представление

Прочетете официалното описание

LCI Education отвори вратите си за света през 1959 г. в Монреал, Канада. В продължение на повече от 50 години тя е изградила образователен модел, който пресича границите и предлага много творчески възможности на всички студенти от цял ​​свят.

През 1997 г. училището дойде в Колумбия и днес има кампуси в Богота и Баранкила.

Университетът е признат за един от най-големите в света за своите училища по дизайн, кухня и приложни изкуства.

Проучете с нас

Да бъдем част от тази важна мрежа от международно образование ни дава възможност да имаме 23 кампуса на 5 континента, като осигуряваме качествено обучение с най-добрите учители и професионалисти в различни области и възможност за мобилност, познавайки други култури, езици и нови приятели.

Обучение в кратък срок

Нашите академични програми продължават между 6 и 7 семестъра, т.е. 24 месеца или 28 месеца, в зависимост от кариерата, която преследвате, и ще завършите и ще можете да се специализирате в един от нашите офиси по света или да завършите някоя от университетите с които имат споразумения чрез Ори.

Степен (Канада и Колумбия)

Когато получите дипломата си "LCI Barranquilla Bogotá", акредитирана от Министерството на образованието в Колумбия, вие също ще получите дипломата на LaSalle College Montreal, удостоверяваща, че сте завършили образованието си в международна институция.

Места

Богота

Address
LCI Bogotá Calle 77A # 13-12
Богота, Богота, Колумбия