ILISA Language School

Представление

Прочетете официалното описание

от 1987когато ILISA Той е основан през Коста РикаНашата мисия е ясна: да Ви помогне да постигнете целите си за обучение чрез създаване на идеални условия, в които да се научат. Оттогава сме работили усилено, за да надминат очакванията ви в и извън класната стая. 2013 ILISA разширяват дейността си в Панама Сити да се даде нова опция Централна АмерикаНо винаги следвайки същата философия като тази на Коста Рика.

Ние съчетаваме силно мотивирани и добре обучени, гъвкави и професионално обслужване, удобни и добре оборудвани съоръжения и студент-ориентирани да ви помогне да постигнете целите си фокусират стаи. Ето защо ние сме единствената езикова гимназия в гаранция Латинска Америка удовлетворение.

Научете испански и се потопят в културата

Испански интензивно обучение за мотивирани от добре обучени и опитни преподаватели в първите студенти първокласни съоръжения

Радвайки се на природата

Съществува голямо разнообразие от екскурзии и атракции в Коста Рика за избор, включително посещения на вулкани, тропически гори, рафтинг, пешеходен туризъм, каране на сърф и други.

Learning Service

Service-обучение е образователен опит, в който студентите да участват в дейностите на обществена дейност, които отговарят на нуждите на недвижими общността идентифицирани

Специално разработени програми

Нашите програми ви дават английските уменията, нужни, за да успее в своите цели в кариерата.

Места

Сан Педро

Address
San Pedro, Provincia de San José, Av 8 San Pedro Montes de Oca, 11501
1001-2050 Сан Педро, Провинция Сан Хосе, Коста Рика