Outward Bound Costa Rica

Представление

Прочетете официалното описание

Защо Outward Bound Costa Rica ?

Виждаме учениците и възрастните да се отдалечават от нашите курсове с по-силни лидерски умения, по-добро разбиране на света около тях и са открили, че са способни на повече, отколкото си мислеха за възможно.

Кои сме ние

Outward Bound Costa Rica вдъхновява цял живот на лидерство, растеж и ангажимент да служи чрез обучение, базирано на приключения. От 1994 г., ръководен от висококвалифициран персонал, съзнателен за безопасността, ние проведохме обучителни курсове, използвайки тропическите реки, рифове и тропически гори Коста Рика, Панама и Никарагуа, за да помогнем на участниците да открият скрития си потенциал и да преминат отвъд това, което те смятат за възможно. ,

Какво правим

Ние вярваме, че развитието на лидерски умения, служебен опит, самочувствие и самочувствие са от първостепенно значение за учениците и възрастните да процъфтяват - в класната стая, на работното място, в семейството си и в света.

Нашите курсове насърчават участниците да ценят взаимните силни страни и различия и да живеят, работят и се учат като екип. Ние предоставяме възможности на индивидите да се изправят срещу себе си и да успеят.

Нашият образователен модел се основава на 70-годишното обучение чрез експериментално обучение. За повече информация посетете нашия блог.

Къде служим109702_Website-Map_Final-Map-1.jpg

Когато можете да се присъедините към нас

лято

Развивайте жизнените си умения, излагайте се на местните традиции на Коста Рика и Панама и преодолейте самоналожените ограничения, докато преходите в отдалечени тропически гори, биете се с бързеите на бялата вода и хващате вълните на тропически паузи от световна класа.

Курсове по поръчка

Хайде по всяко време, като създава свой собствен персонализиран курс и да си приятели, войски, семейство или колеги на Outward Bound Costa Rica експедиция до Коста Рика, Панама, Никарагуа или.

семестър

Идеален за студенти и завършили висши училища, които искат да изпитат своята упоритост и да развият личния си стил на управление в уникалната тропическа пустиня на Коста Рика, Панама и Никарагуа.

Дестинации на момиче скаут

Outward Bound Costa Rica е доверен партньор на момичетата-скаути на САЩ в продължение на повече от 10 години.

Места

Картаго

Address
Calle Vindas
30307 Картаго, Провинция Картаго, Коста Рика