Tico Lingo

Представление

Прочетете официалното описание

Tico Lingo е основан през 2015 г. като малък, висококачествен езиков и културен център, имащ за цел да предложи най-уникалния и истински опит в Коста Рика. От откриването си ние преподавахме ученици от над тридесет различни страни по света и продължаваме да достигаме до нови ученици от цял ​​свят, които искат да научат испанския език.

Нашият успех се основава на нашия ангажимент за качество и най-високо ниво на студентски услуги и персонализация. Ние непрекъснато инвестираме в професионален персонал и предлагаме опции по избор на програмата, за да гарантираме, че цялостният опит на всеки студент с нас не е нищо повече от отлично.

Защо да изберете Tico Lingo ?

Отлични резултати

С нашия опит в образованието, всеобхватни ресурси и феноменален персонал, ние сме в състояние да гарантираме, че студентите получават най-добрата възможна учебна възможност, докато в Коста Рика. Независимо от възрастта, домашната култура или испанския език, ние можем да обещаем едно обогатително преживяване, което не само ще ви научи как да говорите нов език, но и да отворите очите си за красивата костариканска култура.

Нашите професионални инструктори

С опит в Коста Рика и в международен план по целия свят нашите професионални испански инструктори са най-добрите в това, което правят. Инструкторите работят с групи от не повече от 6 студенти, за да създадат среда, фокусирана върху испански разговор и говорене. Говоренето е важно! И ние настояваме нашите ученици да говорят единствено испански в класната стая с нашите инструктори.

Нашето обещание за безопасност

Да, знаем, че изучаването на испански в Коста Рика е важно, но безопасността в Коста Рика е абсолютно приоритет. Персоналът на Tico Lingo отива отвъд и оттам, за да ви направи възможно най-безопасно, докато сте тук в красивата ни страна.

Общественото общуване и доброволчеството

Tico Lingo е защитник на общността и развитието. Веднъж месечно отваряме училищните ни врати за програми за общуване в Коста Рика, които се нуждаят от място за организиране. Предлагаме финансова подкрепа на държавни училища, сдружения на общности, гимназии, почистване на улици и др. Вашите долари помагат на нашата общност в Коста Рика!

Места

Ередия

Address
las calles 8 y la avenida 11 y 13
40103 Ередия, Провинция Ередия, Коста Рика