Malaysian Institute of Art (MIA)

Представление

Прочетете официалното описание

Основана през 1967 г., като вземането на организация с нестопанска цел, Института е обучил хиляди професионални художници, дизайнери и музиканти за творческите индустрии в страната. Днес институтът предоставя набор от дипломни курсове в областта на изкуството, дизайна и музика с всеобхватни и добре проектирани съдържанието на курса.

Акцентът е поставен върху овладяването на творческите умения, по-задълбочени справки, концептуално развитие, критичното мислене и ИТ познания. Институтът полага всички усилия, за да се интегрират ИТ познания и мулти-етнически културни ценности в своите програми за обучение за повишаване на обхвата на обучението и творческата качеството на студентите.

Малайзийски Институт за изкуствознание (МВР) се стреми да осигури достъпни и качествено образование в изобразителните изкуства чрез осигуряване на благоприятна среда за учениците да развиват своите творчески потенциал и да се стремят за артистични постижения. Нейната цел е да се обучават творчески, иновативни, сигурни и самоуверени професионални художници, дизайнери и музиканти, за да отговори на нуждите на националното развитие. Институтът се ангажира да се погрижат за нуждите на човешките ресурси чрез предоставяне на добре обучени висшисти, които ще допринесат за развитието на творческата индустрия.

Места

Куала Лумпур

Malaysian Institute Of Art (MIA)

Address
Institut Seni Lukis Malaysia
294-299, Jalan Bandar 11,
Taman Melawati

53100 Куала Лумпур, Федерална територия на Куала Лумпур, Малайзия
Телефон
+60 3-4108 8100