Inlingua Malta

Представление

Прочетете официалното описание

Знанието. Репутация. Опит. Quality. Това са причините, поради които всяка година, студенти от всички краища на света избират inlingua център. inlingua е горд да бъде един от водещите езиковото училище в Малта, които са част от световната мрежа на inlingua международен ние вярваме, че основните ценности на нашето училище и нашата услуга, са това, което ни отличава от останалата част на английските училища тук в Малта ,

Crossing езиковите бариери

Комуникацията е ключът към успеха за всеки аспект на живота. Един общ език е в основата на добрата комуникация и международен лозунг inlingua е, пресичане на езиковите бариери, предава перфектно какво inlingua има за цел да направи. Нашата цел е да научи езика на света, така че ние имаме общ език, с който можем да споделим нашия живот и нашите смях с граждани на света Crossing езикови бариери - привеждане на света заедно.

Ние правим нещата по различен начин

В inlingua Малта, ние не просто преподават английски език, ние учим английски на inlingua начин.

Нашите учебници, нашите ресурси за езиково обучение и метода на inlingua на преподаване всички да допринесат за ефективна и успешна подготовка език.

Методът на inlingua следва основните принципи, които се фокусират върху използването на езика, а не четене за това, и ние сме уверени, че нашият подход работи, защото inlingua има над 40-годишен опит в предоставянето на успешното обучение език за хора от всички краища на света, което прави inlingua открояват от останалата част на езикови училища в Малта

Ние да го прости

Inlingua Малта има 36 години опит в преподаването на английски като чужд език и ние разбираме, че изучаването на нов език може да бъде смущаваща за някои хора. Като се започне от нулата като дете учи да говори за първи път може да ви попречи да направи тази първа стъпка към пътуването на изучаването на чужди езици.

Всички наши преподаватели са напълно сертифицирани с дългогодишен опит и те да разберат предизвикателствата, пред които са изправени учениците в класната стая. Когато изучавате английски език с нас ще видите, че изучаването на нов език може да бъде забавно и стимулиращо.

Нашите преподаватели ще ви води през целия процес, като ви помага да вземат на това ново предизвикателство и преди да се усетиш, ще бъде казано английски лесно и уверено, защото ние наистина го прави толкова просто!

Направи го както трябва

Изберете inlingua Малта за вашия език, разбира се, и да го направим за първи път. От първия си ден, ще общуват на английски и веднага ще започне да се подобри и да се чувстват по-уверени с уменията си.

В клас, нашите треньори ви води за производство на изречения, които са правилно както граматически и тематично, и в скоро време, говори на английски, ще дойде при теб, естествено. Както можете да натрупа опит, ще направи по-малко грешки и да научат по-бързо.

Така че изберете inlingua за вашите езикови курсове и да научат английски език в Малта нашия начин. Ще го направим както трябва и двата пъти!

classroom1.jpg

Language School Малта

 • inlingua Малта е част от inlingua International, най-голямата асоциация на частните езикови школи в света, в момента има 309 центъра в 35 различни страни по света
 • Ние сме втората институт да организира курсове по английски език в Малта. Нашето езиково училище е работил на Острова от 1980 г. насам - Ние сме създателите тенденция в индустрията EFL в Малта
 • Методът на inlingua, нашия собствен начин на преподаване на английски език се е доказал като ефективен инструмент за успешното езиково обучение.
 • Всички учебници inlingua английски са специално разработени от нашия учебен отдел в Швейцария
 • Над 300 000 души годишно избират inlingua езиков курс, за да научите нов език
 • 44 климатизирани класни стаи
 • Лекция стая, Junior стая и DVD зала, оборудвана с интерактивни бели дъски
 • Библиотека / Self-учебен център
 • Student Общата Room
 • Безплатен Wi-Fi в цялата сграда inlingua
 • 24-часова спешна Гореща линия
 • Частна собственост inlingua Student Residence разположен в Сейнт Джулианс
 • Поради някои ограничения, нашето училище в които не са достъпни за лица в инвалидни колички-обвързани. inlingua Малта предлага езиково обучение One-да-One на мястото за настаняване, при поискване

Места

Слиема

Address
inlingua Malta
9, Guzi Fava Street, Off Bisazza Street,
Sliema, SLM 1632
MALTA

Слиема, Малта