STC Higher Education

Представление

Прочетете официалното описание

За STC

STC Висшето образование вече разшири приема си и предлага по-широки възможности за курсове, както и по-голяма гъвкавост в учебните програми. STC Висшето образование днес е водещ Бизнес и ИТ институт за висше образование в Малта.

STC Висше образование В момента предлага най-съвременните учебни заведения и учебни програми на стотици малтийски студенти в партньорство със световни лидери като Middlesex University, NCC Education, Cisco, Microsoft и Redhat Linux. Това позволява на участниците да получат международно акредитирана квалификация, като учат на местно ниво. Тези дейности превърнаха STC Висшето образование във важен местен център за хора, които сериозно обмислят професионална кариера в управлението, информационните системи и информационните технологии. От лица, които желаят да учат, за да променят перспективите си за кариера в професионалисти, които търсят първокласни квалификации по ИТ или мениджмънт. STC Висшето образование стана най-надеждният избор на Малта.

STC Висше образование в Малта се ангажира с качеството и професионализма във висшето образование. Ние не само разглеждаме академичните аспекти на нашите студенти, но също така се гордеем, че се интересуваме лично от нашите ученици. Както нашите служители, така и преподаватели винаги са готови да помогнат на нашите студенти да постигнат най-доброто от своя опит с STC висшето образование.

Миналото

Компанията е основана през 1997 г., със своите първи помещения в Swatar, граници на Dingli. Преди това е бил известен като правителствен компютърен център. Четиридесет IT фирми заедно с правителството на Малта се споразумяха да създадат съвместно предприятие, което да има мандат да създаде ефективен и печеливш център за върхови постижения в обучението, който да предложи обучение за продължаване на целия живот в развитието на ИТ умения.

60575_logos.png

Места

Пембрук

Address
STC Higher Education
Block D, Giorgio Mitrovich Street

PBK1014 Пембрук, Малта