UNICAF - ACCA

Представление

Прочетете официалното описание

Unicaf University е панафрикански независим, признат университет, съчетаващ най-добрите елементи от международното образование, предлагайки висококачествени международно признати квалификации.

Университетът има клонове и / или учебни центрове в 9 различни държави в Африка и е регистриран и одобрен от Националния съвет за висше образование в Малави и от висшето училище в Замбия (HEA).

Unicaf University Преследва превъзходството в преподаването, постиженията на учениците и удовлетворението в непрекъснато подобряващата се академична среда. Университетът се стреми да стане водещ университет в Африка на юг от Сахара, признат за изключителен принос в преподаването, ученето и научните изследвания.

The Unicaf University Кампусите предлагат на студентите възможността да получат висококачествени международно признати квалификации на много ниска цена. Unicaf University Има за цел да предложи на студентите шанс да повишат знанията и личните си умения, да развият кариерата си и да изградят живота, за който сънуват.

Unicaf University Предлага напълно онлайн програми, както и програми, предлагани чрез смесено обучение в един от своите кампуси и учебни центрове. Освен това в своите клонове на студентите студентите имат възможност да имат сесия "лице в лице" и да се възползват от редица услуги като достъп до цифрови библиотеки, публични лекции, семинари и редица социални дейности.

Университетът се възползва от UNICAFВ партньорство с международно акредитирани университети, като Университета на Южен Уелс, Университета в Никозия и университета Меримунт Калифорния, да предлагат конкурентни, международно акредитирани онлайн дипломи на достъпни цени. Студентите също така се възползват от курсовете в университета, предлагани от университета Unicaf.

UNICAF Е една от най-щедрите програми за стипендии. Програмата поддържа студенти, които са установени в Африка и предоставя възможности за проучвания към различни специалности за дистанционно обучение, отпуснати от Европейската, британски и американски университети. Понастоящем UNICAF Предоставя стипендии за онлайн програми, предлагани от Университета на Южен Уелс в Обединеното кралство, Университета в Никозия в ЕС и университета Marymount California в САЩ.

За последните две десетилетия нашите асоциирани институции са били предлагащи стипендии за чуждестранни студенти. Успешните студенти са били в състояние да направи значителен принос към родните си области на най-високо ниво.

The UNICAF Стипендиантската програма бе създадена, за да предложи на талантливи непривилегировани студенти възможността да продължат обучението си, като изучават международно акредитирани квалификации на много по-ниска цена.

Нашата мисия

За да помогне на студентите да станат образовани лица, постигане на техните академични и професионални цели и да поемат отговорни роли в един променящ се свят на глобална взаимозависимост; за насърчаване на научните изследвания и генерирането на знания; да бъде в услуга на обществото чрез разпространение и прилагане на знания, както и чрез иновативни партньорства с бизнеса и гражданското общество институции.

Места

Лагос

Address
Plot 10 Peace Avenue, Oshorun Heritage Estate, Off Channels TV Avenue, Isheri North
Лагос, Лагос, Нигерия

Ню Йорк

Address
1745 Broadway
10019 Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени Американски Щати

Атина

Address
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Атина, Централна Атина, Гърция

Букурещ

Address
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

060754 Букурещ, Букурещ, Румъния

Лондон

Address
Kemp House,
152 City Road

EC1V 2NX Лондон, Англия, Великобритания

Кайро

Address
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Кайро, Губернаторство в Кайро, Египет

Акра

Address
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road
P.O. BOX AF 919
ADENTA

Акра, Голям регион Акра, Гана

Лилонгве

Address
Unit 1 Shoppers Mall (Opposite Fame & Shoprite),
Area 4,
Plot 67 Lilongwe,
Malawi

Лилонгве, Централен регион, Малави

Порт Луис

Address
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Порт Луис, Област Порт Луис, Мавриций

Могадишу

Address
Km-4, Hodan Mogadishu
Могадишу, Банаадир, Сомалия

Лусака

Address
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres,
Lusaka,

Лусака, Провинция Лусака, Замбия

Irbid

Address
Jordan-Irbid – Alabrar neighbourhood
Irbid, Ирбидска губерния, Йордания

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: