Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Представление

Прочетете официалното описание

КОИ СМЕ НИЕ

Училище за елитен мениджмънт

- пионер Университетска степен на Pathway Доставчика в Уелингтън Нова Зеландия

EMS е напълно акредитирана от NZQA бутикова езикова и бизнес школа, базирана в центъра на Уелингтън от 2003 г. (NZQA е уверен в нашите образователни резултати и способността за самооценка)

EMS се одобрява и финансира от Комисията за висше образование (TEC) и Министерството на социалното развитие за обучение за повишаване на квалификацията и заетостта.

EMS създава университетска степен Pathways която спестява ефективно време и пари за студенти и гордо се превръща в пионерския доставчик на Pathway университетска степен в Уелингтън.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

EMS е посветен на това да се случи вашето желано бъдеще, като ви предоставя пионерските университетски програми за Pathway чрез нашите споразумения за артикулация с най-добрите университети в Нова Зеландия.

EMS предлага до 120 кредита споразумения за прехвърляне на артикулации до бизнес степени в Massey University, Auckland University of Technology (AUT) и Технически институти, включително WelTec и Whitireia. Квалифицираните завършили EMS могат да влязат директно на втората година в университета и да получат бизнес степен, получена в рамките на още две години. EMS също има за цел да предложи дипломи за ИТ, управление на туризма, счетоводство и финансиране, които също водят до съответните степени на своите университети академични партньори.

EMS предлага одобрени от NZQA новозеландски сертификат английски език (NZCEL) програми от ниво 3 и 4, които са широко приети от университетите в Нова Зеландия като критерии за заместване на IELTS 5.5 или 6.0.

Ако се запишат за NZCEL дипломи, студентите могат да получат стипендия на стойност 8 000 долара за дипломата си за обучение в EMS.

EMS е също така одобрен от NZQA вътрешен тест за владеене на английски език, който предоставя на студентите множество възможности за влизане за академични постижения.

ЗАЩО EMS

Когато университетът се стреми към академични постижения и политехник подготвя студенти, ELITE ви предлага едновременно в грижовна среда, в която всеки отделен ученик има значение. Ние се съсредоточаваме върху това, да помогнем на всеки от вас да стане готов за кариера чрез нашата добре закръглена образователна и персонализирана система за цялостна подкрепа.

o Елитно образование: Специализирани малки размери, които правят основна разлика (напр. Диплом 6-16 ученици).

o Персонализирана поддръжка на студентите: Ние се грижим за студентите като уникални личности с разнообразни нужди и цели. Нашите прогресивни отзиви по време на образователното пътуване на студентите ще гарантират успеха им.

СТУДЕНТСКА ПОДКРЕПА

Ние предлагаме редица извънкласни дейности, включително доброволчески опит.


Ние предлагаме безплатна услуга на едно гише, включително отстъпка:

 • Университетски трансфер и записване
 • Експресно кафе $ 1
 • медицинска и пътна застраховка
 • самолетен билет
 • Обиколки в Нова Зеландия, Австралия и САЩ


ХАРАКТЕРИСТИКИ НА МЕСТНИЯ ОБЛАСТ

Уелингтън, безопасна приятелска столица на Нова Зеландия, е избраната дестинация за интелигентни, креативни и амбициозни студенти.

1) Образователни системи от световна класа - образователната система на Нова Зеландия е класирана на 1 място в света от The Economist Intelligence Unit за предоставяне на образование за бъдещи умения за своите младежи. Уелингтън има много страхотни възможности от училище до университет в световна класация.

2) Уелингтън е единственият акредитиран столица за „ безопасна общност “ в света. Това е безопасно и приятелско място за обаждане до дома. Студентите тук се радват на сигурна и сигурна среда за живот, работа и учене.

3) Отлично качество на живота - Уелингтън е световноизвестен като невероятно място за живеене, Уелингтън е наречен Lonely Planet „най-готината малка столица в света“ и е определен от най-доброто място в света от Deutche Bank. Хората, които живеят във Уелингтън, оценяват високо качеството на живота си, като 87% от жителите отчитат доброто качество на живот. Чудесно място е да си студент. Достатъчно малък е, за да получите приятно изживяване в Нова Зеландия, с оживен град, предлагащ много неща за вършене.

4) Компактен и проходим град - Три университета от световна класа са на 15 минути пеша от центъра на Уелингтън, както и много други висши доставчици и училища. Уелингтън също е добре свързан с ефективна и чиста влакова и автобусна мрежа - което помага да се обясни защо Уелингтън има най-високото използване на обществения транспорт на глава от населението в Нова Зеландия!

5) Много красиви открити пространства - зашеметяващото крайбрежие на Уелингтън, чистият въздух и откритите зелени пространства означават страхотния отдих на открито, спорт

6) Многообразие - около една трета от жителите на Уелингтън са родени извън Нова Зеландия - градът е мултикултурен център. Хората от цял свят избират да живеят в Уелингтън, което го прави разнообразно и вълнуващо място.

7) Умен капитал - ще се почувствате като у дома си, заобиколен от най-образованото население в страната. 28% от хората в Уелингтън на възраст 15 години и повече притежават бакалавърска степен или по-висока като най-високата си квалификация в сравнение с 20% в национален мащаб.

8) Високотехнологичен капитал - Ние сме дом на много иновативни бизнеси като Weta Workshop и Weta Digital, Xero и Pik Pok, част от бързо развиващата се индустрия и дигитални технологии в Уелингтън. В региона има най-висок дял хора, заети в услуги, интензивни на знанието в страната, което прави това вълнуващо място за живот и учене.

9) Ние сме средата на Средната земя - Полюбено известен като Средната част на Средната земя, ние сме градът, в който създаването на филми оживява. Награденият талант в Уелингтън допринесе за проекти като Ghost in the Shell, The Hobbit, Pete's Dragon, Avatar, Krampus, King Kong, трилогията "Властелинът на пръстените" и много други.

10) Кулинарен капитал - ние обичаме храната! Уелингтън, уважаван, има повече ресторанти, кафенета и барове на глава от населението в Ню Йорк. Липсва ви храна от вашата страна? Не се паникьосвайте - има специализирани супермаркети и ресторанти с храна от цял свят. И ако наистина харесвате храна, не забравяйте да участвате във фестивала Visa Wellington On a Plate, който се провежда през август всяка година.

11) Фестивален град на Нова Зеландия - Уелингтън е забавно и оживено място за живеене, с календар, пълен с вълнуващи събития. От годишни фестивали, културни изкушения, изпълнения на живо до спортни мачове и всичко между тях, ще намерите много, за да ви забавляват.

Очакваме да ви посрещнем в нашето семейство EMS и да ви помогнем да постигнете вашите академични цели в Нова Зеландия.

Също така се интересувайте от нашите английски програми:

Английски като втори език програми:

 • Общ английски (от начинаещ до пред-междинен)
 • Английски сертификат за бариста
 • Английски спорт
 • Проучване обиколка
 • Новозеландски сертификат английски език (NZCEL) ниво 3 (заменете IETLS 5.5)
 • Новозеландски сертификат английски език (NZCEL) ниво 4 (заменете IELTS 6.0)
 • Новозеландски сертификат английски език (NZCEL) ниво 4 (заменете IELTS 6.5) (изчаква се одобрение)

Моля, посетете: www.ems.ac.nz

Места

Уелингтън

Address
Levels 3 , 4 & 6
Grand Central Tower
76-86 Manners Street
PO Box 24248, Wellington 6011
NEW ZEALAND

6011 Уелингтън, Уелингтън, Нова Зеландия