NSIA - The Professional Hospitality Academy

Представление

Прочетете официалното описание

НСИА е част от професионалните колежи на ACG; ние сме доставчик на качествени образователни услуги. Ние сме категория 1 награден гостоприемство и готварска академия, която предоставя на индустрията висококвалифицирани висшисти от 2001 г. насам.

Разположен в централната част на Оукланд, ние предлагаме на студентите многофункционална среда с най-съвременни съоръжения за подобряване на бъдещия успех на нашите студенти. Целта ни е да постигнем световно отличие в подготовката на студентите за бъдещите им бъдещи постижения.

NSIA е одобрен от NZQA доставчик на образование, който предлага набор от квалификации на нива 3, 4 и 5 по трите дисциплини на готварството, печенето и гостоприемството. Квалификациите, които предлагаме, са с отлично качество, а нашите завършили в индустрията. Като студент по гостоприемство в NSIA ще бъдете обучени от квалифицирани и специализирани преподаватели, които ще ви подготвят да влезете в хотелиерската индустрия. Ще можете да се включите в индустриалните връзки на NSIA, които ще се окажат безценни при търсенето на работа след дипломирането.

Места

Оукланд

NSIA, Symonds Street Campus, Auckland CBD

Address
100 Symonds Street
1010 Оукланд, Оукланд, Нова Зеландия
Телефон
+64 9 442 3456

Оукланд

NSIA, Hobson Street Campus, Auckland CBD

Address
Hobson Street Campus 171 Hobson Street,
1010 Оукланд, Оукланд, Нова Зеландия
Телефон
+64 9 442 3456