Nelson Marlborough Institute of Technology

Представление

Прочетете официалното описание

Начална страница на NMIT от NMIT NZ на Vimeo.

Nelson Marlborough Institute of Technology е висококачествен държавен доставчик на висше образование, който е базиран на върха на Южния остров в Нова Зеландия.

Kia ora tatou

Повече от 100 години Nelson Marlborough Institute of Technology осигурява висококачествено висше образование за студенти точно като вас. Нашият международно талантлив персонал е изцяло посветен да ви даде умения в реалния свят и призната квалификация, за да започнете кариерата, която заслужавате.

Знам, че ще намерите това бъдеще тук, в NMIT.

Лиам Слоун, главен изпълнителен директорSponsored by Google Chromebooks Brooke Cagle / Unsplash

Нашата история

Tā mātou kōrero tuku iho

Повече от 110 години NMIT предоставя висше образование на върха на юга. Имаме произход от техническата школа в Нелсън, която отвори врати в Харди Стрийт, Нелсън през 1905 г.

Открива се техническото училище на Нелсън

Техническото училище в Нелсън (предшественик на NMIT) е създадено през 1904 г., а сградата е проектирана от Stead Ellis, обучен архитект и секретар на образователния съвет на Nelson. Вратите се отварят през 1905 г., като първоначално предлагат класове по готварство, инженерство, дърводелство, търговия, занаятчийство, секретарство и водопровод. Земята, на която седи сградата, е дарена от Общинския съвет на Нелсън, а строителството е ръководено от Джон Скот Jnr на цена от 1124 паунда. През 1930 г. Техникумът е обединен с Nelson College с множество хоби на непълно работно време и няколко професионални курса. Nelson Polytechnic официално се превръща в технически институт през 1971 г.

Подкрепа на ключовите индустрии на региона

От самото начало се усещаше, че бъдещето на института зависи от ключовите индустрии в региона. С течение на годините новите програми идват и заминават, но фокусът ни винаги е останал да осигуряваме обучение за подкрепа на ключови местни индустрии и услуги.

Време за разширяване

През 80-те и 90-те години Нелсън Политехник разширява операциите си в Тасман и Марлборо. През 1985 г. Nelson Polytechnic и Blenheim Borough Council отдават под наем земя на Budge Street, Blenheim от местния градинар Ralph Ballinger и Центъра за градинарство Ballinger в размер на 300 000 долара на следващата година. По-късно това стана кампусът в Марлборо, който се разширява през 90-те / началото на 2000-те години с разработването на нови програми в области като лозарството и виното и авиационното инженерство. Политехника Нелсън също отвори нови кампуси в Ричмънд (1988) и в Motueka (1989). През 1992 г. започнахме да предлагаме образование за степен на обучение за първи път, с въвеждането на бакалавър по търговия. През 1995 г. кампусът Ричмънд е преместен от Солсбъри Роуд в нов площад с площ 4,5 хектара на улица Долна Куин с програми, фокусирани върху градинарството, горското стопанство и други първични индустрии. Кампусът Motueka затвори през 1993 г., като някои програми са преместени в Ричмънд или Нелсън.

Nelson Polytechnic става Nelson Marlborough Institute of Technology

През 2000 г. сменихме името си от Nelson Polytechnic на Nelson Marlborough Institute of Technology , за да отразяваме по-добре нашия по-широк регионален фокус. В края на 2006 г. всички програми, които се изпълняват в кампуса Ричмънд, бяха преместени обратно в Нелсън, а кампусът Ричмънд беше отдаден под наем на друг доставчик на обучение, Skills Update, който продължи да изпълнява програми за обучение от сайта.

Международно образование

От средата на 90-те години на миналия век привличаме значителен брой международни студенти. Създадохме и офшорни партньорства с редица институции в Америка, Бразилия, Дания, Франция, Германия, Италия, Япония, Мексико, Холандия, Норвегия, Испания и Швеция.

NMIT днес

Днес предоставянето на висше образование в върха на юга продължава. Ние сме най-големият доставчик на образование и обучение в региона на Нелсън-Марлборо и допринасяме съществено за регионалната икономика. Ние предлагаме над 100 квалификации от сертификат до следдипломно ниво и разработихме специализации в области като аквакултура, морска / морска, лозарство

Изключителен NMIT

120896_NMIT-Strategy2.png

Нашите стратегически цели

Изпъква образователно

NMIT удари над теглото си.

Международно признати, ние сме образователна позиция в мрежата за висше образование в Нова Зеландия; доставчик на категория 1 на NZQA в топ 25% от Техническите и политехническите институти за степента на завършване на курсове и квалификация - позиция, с която се гордеем.

Ние помагаме на хората да преминат от едно ниво на квалификация на следващо, премахвайки бариерите, които биха могли да бъдат на пътя им. Тук учат добре, защото акцентът е върху „постигането от всички“.

Знаейки, че съвършенството е пътуване, ние активно слушаме, за да подобрим изживяването на NMIT.

Изключителни професионални възможности

Вратите се отварят за завършилите NMIT.

С принос от индустрията и пръст върху глобалния пулс, нашите излъскани програми учат какво е необходимо за хората да се справят добре в избраното от тях призвание. Работодателите искат нашите обучаеми за работа, защото когато приключат квалификацията си, те са готови за работа.

Ние сме ефективни и пъргави, вървим в крак с времето за укрепване на нашите програмни области, гордо носещи етикета „доставчик на избор” за редица сектори.

По-специално, с голям шанс да получат работа след завършването си, хората търсят специализирани в нашата индустрия специалности като аквакултура, морско, авиационно инженерство, опазване, лозарство и винопроизводство.

Мотивирани и умни екипи

NMIT е страхотно място за работа.

Най-добрите хора избират да работят в NMIT; лидери, които са умни и мотивирани да търсят възможности и да решават проблеми; хора, в които инвестираме и чиито успехи се празнуват широко.

Нашият уникален процес на набиране на персонал включва хора от целия университет, включително обучаващи се, които помагат да се създаде екип от учители, работещи в бранша, които да предоставят информирани програми на модерно работно място.

Ние сме приобщаващи и гъвкави, живеейки нашите ценности на Манаакитанга и Поно.

Активно сътрудничество

NMIT винаги е активен играч в отбора.

Това, че знаем, ни помага да останем свързани с това, което напускащите училището търсят и какво е необходимо на работното място. Разбирайки стремежа ни да подготвим световни и готови за работа висшисти, другите с готовност работят с нас, за да подобрят нашите програми и да ни включат в регионални инициативи.

Ние си сътрудничим с други технически институти и политехника, преподавайки някои от техните програми и споделяйки знания и ресурси. По същия начин имаме силни връзки с NZQA и TEC, тъй като работим заедно, за да гарантираме, че най-доброто е достъпно за учащите.

Финансова годност

NMIT е квалифициран финансов мениджър.

Финансовото приспособяване е от решаващо значение за нашата репутация, привлекателност като работодател и способността ни да инвестираме в нашите хора, инфраструктура, кампуси и изследвания и развитие.

Финансовото пътуване на NMIT е прозрачно - от стабилни бюджетни настройки до редовни прегледи и преразглеждане през цялата година. С мощни данни под ръка, нашите служби са отговорни за вземането на правилни решения, проследяването на собствените си финанси и виждането как се вписват в по-широката картина.

Търсим да разширим съществуващите потоци от приходи и да добавим нови. Една основна част от нашата работа е планът за управление на капиталови активи (CAM), който разглежда как можем по-добре да използваме земята си, за да инвестираме в бъдещето.

Създаване на бъдеще

NMIT е добре подготвен за днес, и за утре.

Ние разбираме кой може да бъде бъдещият ученик и от какво може да се нуждаят. Следователно ние сме добре оборудвани със съвременна технология, използвайки цифрови инструменти, които са гъвкави и полезни за работата и начина на живот на хората.

Планът за управление на капиталови активи (CAM) ни помага да разберем по-добре физическото си пространство - как нашите имоти се използват сега и от кого и как нашите многофункционални съоръжения трябва да се използват в бъдеще. Той подкрепя нашата пътна карта за кампуси в Нелсън и Марлборо, така че можем да предоставим най-доброто за нашите учащи и за нас, като същевременно ефективно ни свързва с града и града.

Места

нелсон

Address
Hardy Street,322
7010 нелсон, нелсон, Нова Зеландия

Richmond

Address
390 Lower Queen Street
7020 Richmond, Тасман, Нова Зеландия

Blenheim

Address
85 Budge Street
7240 Blenheim, Марлборо, Нова Зеландия