Ntec - National Tertiary Education Consortium

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли да Ntec

Добре дошли в Националния образователен консорциум терциера (Ntec). Ntec се състои от четири третични доставчици, които всички са регистрирани и акредитирани от квалификациите Нова Зеландия Authority (NZQA):

Concordia институт по бизнес (CIB) Национален технологичен институт (NTI) Национален институт по образование (NIE) Колегията на Future Learning NZ (FutureCOL)

Ntec е структурирана така, всички училища в рамките на интегрираната организацията работят с общи директори под обща система за управление на качеството, се придържат към общи ценности и работят от същите кампуса в различните места, където Ntec училищата осигуряват програми.

Студентите в Ntec се подготвят за кариера в областта на счетоводството, бизнес, компютри, готварство, консултиране, гостоприемство, здравни услуги и обучение на работното място. English Academy Concordia предлага широка гама от английски програми, включително общи, бизнес, академични, IELTS и Tesol (учителите по английски език за говорещи други езици,), и Ntec също работи кратки курсове гостоприемство.

Основната Ntec кампуса е в Окланд КБР, и ние също имаме кампуса в Крайстчърч, Тауранга, и Хейстингс. Всеки кампус се намира в центъра на града и има лесен достъп до обществения транспорт, библиотеки, търговски центрове и заведения за хранене.

Ntec има репутацията на приветлив и грижовен, и приветлив, и има мултикултурна персонал с богат опит в областта на образованието за чуждестранни студенти. Преподаватели, съветници и помощен персонал са щастливи да наставляват учениците и да даде насоки за да им помогне да извлечете максимума от своя кабинет и да достигне пълния си потенциал.

На Ntec училища са на високо-ефективните, доставчици на качествено образование, и това е отразено в техните NZQA (Нова Зеландия квалификационна орган) външно оценяване и преглед на докладите. Три от училищата - Конкордия, Национален технологичен институт и колегията на Future Learning NZ - има най-високата оценка от първа категория, което означава, че NZQA е "много уверени" в техните учебни резултати.

Визия, мисия и ценности

Места

Оукланд

Address
HEAD OFFICE AND AUCKLAND CAMPUS,
Ntec Tower,
20 Hobson Street

911-312 Оукланд, Оукланд, Нова Зеландия

Хейстингс

Address
HASTINGS CAMPUS,
304-308 Ellison Road

4122 Хейстингс, Хоук Бей, Нова Зеландия

Тауранга

Address
TAURANGA CAMPUS,
Durham Court,
146 Durham St

3110 Тауранга, Bay Of Plenty, Нова Зеландия

Крайстчърч

Address
CHRISTCHURCH CAMPUS,
289 Tuam Street,
Christchurch Central

8011 Крайстчърч, етажерка за ноти, Нова Зеландия