OSM Aviation Academy

Представление

Прочетете официалното описание

СТАНЕТЕ СВЕТОВЕН КЛАС


В OSM Aviation Academy виждаме нашите ученици като бъдещи колеги - Чрез нашата пилотна концепция за авиокомпанията ще ви бъде дадено условно предложение за работа като първи младши офицер с OSM Aviation още в момента, в който сте приети като студент в OSM Aviation Academy на OSM Aviation Academy .


Всичко, което трябва да направите, е да задържите края на сделката - Пълна отдаденост и да се съсредоточите върху това да извлечете максимума от вашето образование и да станете квалифициран и безопасен пилот.


Заедно ние оформяме бъдещето на авиацията.


AIRLINE READY PILOT

На OSM Aviation Academy виждаме нашите ученици като бъдещи колеги. Нашите интегрирани обучителни програми ви отнемат от малко или никакъв опит до Pilot Airline Ready за 2 години. Вече, когато започнете обучението си за полети, ще имате предложение за работа от OSM Aviation. Това ви позволява да поставите фокуса си там, където трябва да бъде, като станете най-добрият пилот, който може да бъдете. Знаейки, че когато се приведете на пистата за първи път, вие сте на бърза стъпка към пилотна кариера.

OSM Aviation разполага с 5300 пилоти и кабинни екипажи в 18 държави и ще продължи да се разраства през следващите години. Авиокомпании като норвежки, финнайърски, турски авиолинии и Томас Кук са някои от авиокомпаниите, които използват цялостната концепция за управление на екипажа на OSM Aviation. Като дипломиран от висококачествените и ориентирани към OSM Aviation Academy на OSM Aviation Academy , вие ще бъдете предпочитан кандидат за работа в OSM Aviation.


Като професионален пилот се очаква да се почувствате щателно по отношение на ефективността по време, спазване на стандартните оперативни процедури на компанията (SOP) и да бъдете предпазливи и гъвкави в ежедневните операции. Това е предизвикателна и изискана професия с невероятна гледка към офиса и всичко започва с вашето първоначално обучение.
На OSM Aviation Academy виждаме нашите ученици като бъдещи колеги. Това означава, че ще ви бъдат дадени отговорности и от Вас се очаква да поемете инициатива през цялото си обучение. Концепцията "Пилотен проект за самолетите" осигурява условно предложение за работа - Вашата работа ще бъде да извлечете максимума от обучението си и да завършите успешно професионалния пилот с квалифициран и безопасен персонал.

В нашия свят правилното отношение означава всичко. Да имаш правилния начин на мислене и да бъдеш упорит е от най-голямо значение, за да успееш. По време на обучението ние ще ви помогнем да спечелите правилните знания и да придобиете уменията, от които се нуждаете. Останалото зависи от вас ...

Места

Осло

Address
Lysaker
1366 Осло, Осло, Норвегия