Pilot Flight Academy

Представление

Прочетете официалното описание

Pilot Flight Academy е Европи най-модерното училище за пилоти, обучение на нашите студенти в топ модерни самолети и симулатори.

С повече от 2500 квадратни метра на училищните помещения, и 120 студенти в хотела, образоваме утрешния ден пилоти. Училището се намира в Торп летище в Сандефьорд, Южна Норвегия. Цялата пилотно обучение в Pilot Flight академия се провежда в Норвегия и предлага уникални знания и опит на контролирано въздушно пространство.

Разполагаме с модерни класни стаи, напълно оборудван център за компютърно базирано обучение и нови самолети и симулатори. Ние също имаме фитнес зала, столова и общежитието стаи на разположение в района на летище-/ училище.

КАРИЕРА

Хората пътуват повече от всякога, и има нарастващо търсене на пилотите. Завършва Pilot Flight Academy ще имате всички сертификати, необходими за да се прилагат като първи офицер в авиокомпаниите.

Търсенето на пилотите се очаква да нарасне през следващите години. И двата бизнеса и частните пътувания с въздушен транспорт се увеличават. Трафикът на авиокомпания увеличава всеки месец, а големите авиокомпании непрекъснато се стартират нови маршрути. Това, заедно с очакваните пенсионирания поради старост сред пилотите, ще създаде голямо търсене на нови пилоти през следващите години, особено в Скандинавия. Прогноза от Boeing и Airbus се посочва, че широката световното търсене на нови пилоти ще надхвърли 500 000 в рамките на 2033 година, и ние вече започнахме да видите пилотен недостиг в САЩ и Азия. Така че, сега е време за вас да започнете вашето обучение на пилоти!

Както наскоро образовани пилот започна кариерата си като първи офицер. В хода на кариерата си могат да летят няколко типа въздухоплавателни средства, с целия свят като работната ви среда. Както можете да придобие повече опит, то е естествено да напредва към мястото на капитана, с отговорността да води екипажа и планират и осъществяват полети надеждно и удобно за всички на борда.

Интегрираният пилотно обучение в Pilot Flight Academy се препоръчва от авиокомпании като SAS и норвежки, а ние имаме бивши студенти, които работят в тези фирми, както и много други авиокомпании в Скандинавия, Европа и света. Правоспособност на базата и фокусирани пилотно обучение на най-Pilot Flight Academy осигурява възможно най-добрите препарати за нашите студенти, когато кандидатстват за авиокомпаниите.

КАТО PILOT

В качеството си на пилот е взискателен и вълнуващо, и много решения трябва да бъдат направени както преди, така и по време на полет. Пилотите трябва да бъдат добре образовани и подготвени за задачите ги очакват.

Пътнически самолети винаги са летели с двама пилоти: A капитан и първи офицер. Те си сътрудничат при изпълнение на задачи в пилотската кабина по време на полет.

Пилотите обикновено започват своята работа един час преди полета е планирано да се отклони. Те планират маршрута по който се изпълнява, оценка на времето, изчисли изискванията относно горивото, и да направим изчисление на тегло и баланс. Заедно с останалата част от екипажа те също завърши много други подготвителни дейности преди полета започва.

По време на полета, капитанът и първите задачи, общ офицер. В допълнение към контролиране на самолета, те трябва да се движите, прочетете контролни листове, получават разрешения от контрола на въздушното движение, както и да информират пътниците за полета. Преди кацане, подхода и кацането на местоназначението трябва да бъде планирано, и пилотите трябва да поемат теглото самолети, друг трафик и време за разглеждане. Те правят вземането на окончателно решение и изчисления въз основа на информация, получена на приближаване към летището. Един ден по време на работа може да се състои от няколко полета, а пилотите се редуват между летящи и не-летящите задължения.

ИЗСЛЕДВАНИЯ

Международно обучение на пилоти на най-Pilot Flight Academy е на 2 години редовно обучение с паралелни теоретични изследвания и летенето.

Цялата програма се провежда в съвременното ни училище в Торп Airport Сандефьорд. След дипломирането си, вие ще бъдете в квалификация за работа като пилот с авиокомпаниите. Уроците по теория се провеждат в модерни класни стаи с нови SmartBoards. Самолетът са нови и изключително модерен с напреднала апаратура. Имаме полетни симулатори състоянието на най-съвременните, един от които е Boeing 737NG симулатор. Училището е отворено за нашите студенти 24/7, а учениците да използват училището, както на работни и почивни дни. Ние имаме жив и активен студент среда. Нашата брифинг зала е място за срещи на студенти и преподаватели, а също така е "щаба" за планиране на местни и чуждестранни полети и за обмен на опит и знания.

ПЛАН ЗА УЧЕБНАТА

В Pilot Flight Academy, Обучение е разделен на две: Редуването седмици на теория и плаващ. Седмици Теорията се състоят на преподаване шест часа, а по време на седмици на летене, студентите летят самолети на училището. Flight обучение на студентите започва още в началото на предаването, както и студентите са обикновено придобили достатъчно познания, за да бъде в състояние да лети самостоятелно, вече към края на първото полугодие! Програма за международно обучение в полет към Pilot Flight School се състои от 915 часа в режим на обучение в класна стая с високо качество на ATPL (A) ниво, най-модерната сертификата за пилоти. Наред с инструкция теория, учениците ще се научат основния визуална и инструмент, плаващ в началото, а по-късно на напредъка към разширено инструмент, плаващ в двумоторен самолет на училището. Към края на курса студентите ще премине през обучение симулатор, където те учат на взискателния задача на сътрудничеството на екипажа по време на стресови ситуации.

Spring семестър започва първата цяла седмица на януари и продължава през целия месец юни. Fall семестър започва първата цяла седмица на август и продължава да ап. 20 декември. Налице е Великден, четири седмици от лятна ваканция и две седмици след Коледа по време на учебната година.

ПРЕПОДАВАНЕ И ОБУЧЕНИЕ

В Pilot Flight Academy ние настояваме за провеждане на обучението, както затворите до реалността за пилотния професията, колкото е възможно. Нашата програма включва всички разновидности на работата на пилота, за да се подготвят нашите ученици за професията им в най-добрия възможен въпрос. 150112 presentasjon кариерата проучвания

СИМУЛАТОР ОБУЧЕНИЕ

Училището разполага с модерни тренажори, че студентите използват като част от тяхното обучение. Един от най-симулатори е Cessna 172, подобно на самолета основно обучение училището използва. Към края на програмата за обучение, студентите ще летят симулатора Boeing 737NG, използван за многопилотен екипаж и обучение джет ориентация.

Места

Sandefjord

Pilot Flyskole AS

Address
Hangarveien 13
3241 Sandefjord, Vestfold, Норвегия