Convertas

Convertas

Convertas

Представление

Кои сме ние

Convertas е надеждна консултантска фирма, която помага на организациите да развиват своите дейности, за да се приведат в съответствие с целите си, като възприемат най-добрите практики.

В Convertas ние помагаме на бизнеса да подобри представянето си и да расте, като намират нови и по-добри начини за правене на нещата. Ние предлагаме серия от специализирани услуги във всички сфери на бизнеса, работещи ръка за ръка с нашите клиенти, които им помагат да развиват своите организации.

Convertas се основава на дългогодишен опит в работата с клиенти от диверсифицирани отрасли, в Близкия изток, Африка, Европа и Азия.

Основната ни цел е да помогнем на бизнеса ви да подобри представянето си и да се развие, като идентифицира и разреши проблеми, намирайки нови и по-добри начини за правене на нещата. Независимо дали става дума за голяма корпорация, МСП или организация с нестопанска цел, ние Ви помагаме да развиете дейностите си, като намалите тяхната цена.

В Convertas широк спектър от услуги прави нашето предложение привлекателно с много предизвикателства и възможности за развитие. Нашата оферта се разпростира върху всички сфери на бизнеса, работейки ръка за ръка с нашите клиенти, помагайки им да развият организациите.

Какво правим

Нашата гама от консултантски услуги се фокусира върху стратегическото управление и решаването на проблеми в маркетинга, човешките ресурси, качеството, финансите, доставките и веригата на доставки. Нашите консултанти са готови да помагат на клиентите да планират и реализират проекти, да консултират и да обсъждат идеите си с тях, за да постигнат практически резултати и да подобрят стратегическото мислене.

В " Convertas " обучаваме хора във всички сфери на бизнеса, включително мениджмънт, управление на човешките ресурси, маркетинг, финанси, доставки и логистика, насочени към организации, мениджъри и служители.

Нашата мисия

Convertas е надеждна консултантска компания, която помага на организациите да развиват своите дейности, за да се приведат в съответствие с целите си, като възприемат най-добрите практики.

Ние помагаме на бизнеса да подобри представянето си и да расте, като планира, решава проблемите и намира нови и по-добри начини за правене на нещата. Ние предлагаме серия от специализирани услуги във всички сфери на бизнеса, работещи ръка за ръка с нашите клиенти, които им помагат да развиват своите организации.

Нашето виждане

Визията на Convertas е да бъде надежден консултант във всички сфери на бизнеса по целия свят, водеща консултантска фирма, която се доверява на високите си нива на компетенции в различни сфери на бизнеса.

Нашите ценности

  • Превъзходство: Ние се ангажираме да предоставяме отлично обслужване на нашите клиенти, надхвърлящо очакванията им

  • Почтеност: това, което обещаваме, е това, което ще бъде изпълнено. Да имаш силни морални принципи е нашият начин на живот. Ние предоставяме ориентирани към резултатите услуги.

  • Творчество: Създаваме нови възможности за нашите клиенти чрез нашите услуги, решаване на проблеми и стратегическо планиране.

  • Лидерство: Нашето лидерство се основава на визията, която имаме, която вдъхновява и мотивира другите.

Упражнение и развитие

Организираме обучение във всички сфери на бизнеса, включително стратегическо управление, управление на човешките ресурси, маркетинг

Нашата методика за обучение

Тъй като хората не помнят голяма част от това, което четат или чуват, нашата методология разчита повече на използването на аудио-визуално въздействие, което е по-ефективно от стила на лекцията. Презентациите, видеоклиповете и методите за симулиране се оказаха много ефективни, за да запомнят хората.

Освен това, правенето и преподаването са най-добрите средства за учене и помняне. Това означава участието на обучаемия в учебния процес чрез взаимодействие, чрез попълване на работни листове и подтикване към обяснение и представяне на придобитото.

Обучителните сесии се провеждат като публични курсове в продължение на 3 до 5 последователни дни в хотели в конферентна зала или в помещенията на клиента като вътрешни курсове.

Ние също така се занимаваме с индивидуални програми за обучение (ITPs) за лица, които искат курсове да бъдат пригодени към техния обхват на работа или към техните нужди. Това са едно до едно тренировъчно обучение на разположение за повечето

Местоположения

  • Dubai

    212, Diamond Center 2, Arjan, Dubai, 124534, Dubai

  • Abu Dhabi

    Abu Dhabi, Обединени Арабски Емиерства

    • London

      London, Великобритания

      • Istanbul

        Istanbul, Турция

        • Kuala Lumpur

          Kuala Lumpur, Малайзия

          Програми

          Институцията предлага още:

          Въпроси