Dubai College of Tourism

Представление

Прочетете официалното описание

Dubai College of Tourism (DCT) е създаден от катедрата по туризъм и търговия в Дубай (Дубайски туризъм), за да бъде колеж за професионален туризъм от световна класа, който ще управлява професионални постижения във всички туристически и туристически персонал в Дубай.

зрение

Нашата визия е да станем водещ институт за професионално обучение за индустрията на туризма, хотелиерството, търговията на дребно, кулинарните изкуства и събития в региона MENA и да бъдем известни както от студенти, така и от работодатели.

Стойности

  • Студентски фокусиран
  • Учене през целия живот
  • Иновация
  • Приобщаването
  • Връзки
  • Ориентиран към индустрията
  • превъзходство

Instagram: @waelhneinii

Професионално образование

DCT предлага курсове за сертификати и дипломи в пет основни предметни области: туризъм, хотелиерство, кулинарни изкуства, търговия на дребно и събития, както и специализиран факултет по програми в Дубай. Програмите следват Националната квалификационна рамка за ОАЕ (QFEmirates) и са одобрени от KHDA.

Предлаганото в DCT „насочено към работата“ обучение ще бъде привлекателно за абитуриентите, които не искат да продължат с „академично“ обучение и биха искали ясен път към безброй вълнуващи и възнаграждаващи възможности за кариера в секторите на туризма и хотелиерството на Дубай. . Предлаганото професионално обучение е разработено в партньорство с индустрията; студентите ще придобият практически опит чрез стажове, които ще доведат до работни места след завършване на курса, както и подобрени бъдещи възможности за прогресиране в индустрията.

Колежът прие първия си прием на студенти през септември 2017 г.

Инициативи за обучение в индустрията

В съответствие със стратегията, заложена от Дубайския туризъм и правителството на Дубай, DCT работи директно с туристическата индустрия на Дубай за осигуряване на основни програми за обучение, специално разработени за работещите в туристическата индустрия, като Dubai Way (онлайн видео-базирана програма за туристически персонал в Дубай) и Dubai Expert (интерактивен онлайн инструмент за обучение на международни туристически агенти). И двете програми имат крайната цел да подобрят цялостното туристическо изживяване за всички посетители на Дубай.

Медяф

Колежът е отговорен за управлението на Medyaf , инициатива на Дубайския туризъм (Департамент по туризъм и търговски маркетинг) за привличане на Emiratis за работа в туристическата индустрия на Дубай. DCT разработи отлични програми за набиране на персонал, обучение и бордови дейности, за да подкрепи и насърчи младите граждани на ОАЕ да бъдат част от развиващия се сектор на туризма в града.

Какво може да очаква нов студент в DCT?

DCT е ориентирана към студентите институция, фокусирана върху задоволяването на нуждите на нашите студенти. Нашето професионално образование и ценности са предназначени да подготвят учениците за реални резултати, по-специално възможности за работа и потенциал за кариера след завършване на курса.

Това означава, че нашите ученици се обучават и практикуват уменията, необходими за превъзходство в бъдещата им кариера. DCT с гордост предлага работни стажове за всеки курс, докато лекциите за гости в индустрията, посещенията на място, семинари и друго обучение с опит също са функция.

Колежът е създаден от Dubai Tourism. Това е инициатива на правителството на Дубай и следователно има несравними връзки с индустрията. С достъп до толкова много професионалисти в бранша, нашите студенти са много близо до потенциалните си бъдещи работодатели. Следователно крайната цел е, че поради доверието на правителството в собствения си обект, студентите завършват със сигурност за работа и възможност за кариера.

DCT е активен и жизненоважен член на секторите на туризма и образованието в Дубай. Учителите и служителите идват от туристическата индустрия. Всички те имат безценна проницателност и опит и истински интерес към бъдещия успех на своите ученици.

Следователно колежът изгражда студентска база, която е готова да поеме вълнуващите и възнаграждаващи работни места, които се създават в туристическата индустрия

149199_pexels-photo-415648.jpeg

Какво е да учиш в Дубай?

Дубай е очарователен град с уникална и горда идентичност. Той е дом на хора от над 200 различни националности и е едновременно бързо движещ се, мощен бизнес център и спокойна туристическа дестинация. Това е място, където очарованието на стария свят отговаря на новите световни амбиции и иновации.

Това отчасти е така, защото в географски план той е перфектно позициониран като портал на изток и запад, което улеснява пътуването също и пътуването от него. Това е чудесна база и удобна спирка.

Дубай е и един от най-бързо развиващите се градове в света, като целта е да стане най-посещаваният град в света до 2025 г. В резултат Дубай обучава много студенти за кариера в туризма.

Дубай е разтопител на култури и влияния и като ученик не бихте могли да пожелаете по-добра комбинация. Постоянно се срещате с други ученици от всички сфери на живота и като резултат се учите и растете.

Студентски съоръжения

Модерните съоръжения на DCT включват Център за учене на студенти, където има отворена среда за работа на студенти в екипи по проекти и задачи в клас, както и кафене с открито пространство. Нашите лекционни и традиционни класни стаи улесняват груповите взаимодействия и практическото активно обучение.

Колежът е създаден, за да се придържа към най-високите международни стандарти и да използва изцяло предимствата на технологията.

DCT се намира до Световния търговски център на Дубай, точно в сърцето на града. Достъпен е с метро и други форми на обществен транспорт.

Места

Дубай

Address
Dubai College of Tourism
4th Floor, C2, One Central, Dubai, UAE

Дубай, Дубай, Обединени Арабски Емиерства

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия