English Training Lounge

Представление

Прочетете официалното описание

Едно училище по английски език, които можете да контролирате ...

На английски език обучение Lounge ние разбираме, че в съвременния свят не спира, просто защото имаме нужда от него, за да! Ето защо ETL предлага английска гимназия, която е толкова гъвкав, колкото ви е необходимо, за да бъде. Ние осигуряваме обучение по английски език по време и място по ваш избор! Ние не сме на 9-5 английски като втори училище, защото знаем, че животът е 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Ние от английски обучение Lounge сме горди да предложим на света на английски като втори език училище, което е буквално на една ръка разстояние!

Английски обучение Lounge - с езикова школа английски език за глобалната класната стая

Добре дошли, където и да искам да бъда!

ЗА ОБУЧЕНИЕ АНГЛИЙСКИ LOUNGE

  • Изучаване на английски език по време и на място, което ви подхожда
  • Проучване с опитен преподавател по английски език
  • Свързване с глобалното обучението по английски език опит

ПОСЛАНИЕ ОТ основателя - DAN NEWTON

Английски обучение Lounge се е появил през декември 2009 г. като идея, че трябва да се окаже допълнителна подкрепа за професионално студенти ESL в колеж, където преподавах в Рияд в Саудитска Арабия. През 2011 г. английски обучение Lounge е регистрирано като акционерно дружество и ние отидохме от група подкрепа на английски, преподаването и обучението училище с глобален обхват. Беше ясно, че нуждите на много ученици по английски език не са определени в камък и че всеки ученик има свои собствени специфични за изучаване на английски желания. Ние се съберат редица изследвания, за да разберете точно какъв тип английски преподаване и обучение на потенциални студенти искаше. Получени Данните показаха голямо количество недоволство от традиционните курсове ESL учене и че много от това, което се преподава в класната стая има малко или никакво значение за студентите академични или кариерните пътища. С тази информация, което исках да проектират училище английски език, който е на път на обучаемия, като предлага от какво имат нужда и искат, за да могат да получат най-доброто от своите знания опита си с нас. Знаех, че ETL трябваше да е толкова гъвкав и толкова различни в своето преподаване на английски език и обучение, както на нуждите на всеки един от нашите ученици. С една дума, ние трябваше да бъдат специфични в нашите учебни програми и да предложи възможно най-много за изучаване на английски маршрути, както се изисква от всички ESL учащите.

Нашата цел е да бъде водещ световен онлайн и лице в лице език Училище / фирма и вярваме, че ключът към успеха е ясна курсове за обучение, които се погрижат за нашите клиенти и учащите нужди. В зависимост от изискванията на клиента, можем да постигнем напълно персонализирано обучение програма или, ако е необходимо по-структуриран, традиционна учебна пътека - всичко в даден момент и място, което е удобно за учащия.

Надявам се, че всички, които идват да учат и тренират с английски език за обучение Lounge има най-добрия опит и напредъка в английските изследвания, за да достигне до своите бъдещи цели.

Даниел Нютон - основател и директор на английски обучение фоайе, ETL

Такси за курсове и обучение БЛОКОВЕ

Нашите учебни курсове на обучение, доставени в блокове 4, 6, 8, 10 или 12 часа с опция за добавка повече часа, ако е необходимо. За корпоративен клиент ние предлагаме по поръчка блок от проучване, което е в унисон с нуждае от тяхното специфично обучение по английски - (Обучение блок часа зависят от курса на обучение и английски изисквания).

Задайте си въпроса: "Къде искам да бъда в живота?"

Английски обучение Lounge е основана на принципа, че по английски език ще ви отведе по-далеч. Освен това в личния си живот, по-нататък в професионалния си живот и по-нататък в своя академичен живот. Най-големият дар, Англия е дал на света е на английски език. Ние вярваме, че всеки има способността да учат и да се развиват езиковите умения по английски или друг език. В ETL ние ще ви вземе, че една стъпка по-близо до реализиране на пълния си потенциал ... добре дошли там, където искате да бъдете!

КАК РАБОТИ

Методът на обучение по английски фоайе на обучение дава на учащия способността си да говори английски по-уверени и автентичен начин. Това предлага значително подобрение на слушане и умения за разбиране на обучавания. Това от своя страна води до по-плавно и ритмично английски способността за четене и произношение.

УРОЦИ

ETL предлага учебни програми, които се побират лесно в начина на живот на никого. ETL учащите се свържете с нашите треньори в лице или онлайн чрез редица конференции платформи, Skype @ ETL-английски са най-популярни. След всеки 50 минути урок на учащия следва списък с неща, които вече могат да правят и казват на английски или избрани език на обучение. С треньор помага, обучаемият започва да се подчертае и да признае грешките си и областите на техните / езикови умения по английски, които се нуждаят от подобрение. С ръководството на ETL учащият всъщност започва да се открият на английски език или на проучване за себе си!

Места

Абу Даби

Address
ETL, PO Box 95005
Абу Даби, Абу Даби, Обединени Арабски Емиерства

Буенос Айрес

Address
Буенос Айрес, Буенос Айрес, Аржентина

Богота

Address
Богота, Богота, Колумбия

Рио де Жанейро

Address
Рио де Жанейро, Държава Рио де Жанейро, Бразилия

Сантяго

Address
Сантяго, Столичен регион Сантяго, Чили

Буенависта

Address
Буенависта, Щата Мексико, Мексико

Буенос Айрес

Address
Буенос Айрес, Буенос Айрес, Аржентина

Богота

Address
Богота, Богота, Колумбия

Рио де Жанейро

Address
Рио де Жанейро, Държава Рио де Жанейро, Бразилия

Сантяго

Address
Сантяго, Столичен регион Сантяго, Чили

Буенависта

Address
Буенависта, Щата Мексико, Мексико

Дубай

Address
Дубай, Дубай, Обединени Арабски Емиерства

Банкок

Address
Банкок, Тайланд

Пекин

Address
Пекин, Пекин, Китай

Делхи

Address
Делхи, Индия

Ханой

Address
Ханой, Ханой, Виетнам

Хонг Конг

Address
Хонг Конг, Хонг Конг

Куала Лумпур

Address
Куала Лумпур, Федерална територия на Куала Лумпур, Малайзия

Рияд

Address
Рияд, Провинция Рияд, Саудитска Арабия

Сеул

Address
Сеул, Сеул, Южна Корея

Шанхай

Address
Шанхай, Шанхай, Китай

Сингапур

Address
Сингапур, Сингапур

Тайпе

Address
Тайпе, Тайван

Токио

Address
Токио, Япония

Джакарта

Address
Джакарта, Индонезия

Барселона

Address
Барселона, Каталония, Испания

Берлин

Address
Берлин, Берлин, Германия

Берн

Address
Берн, Кантон Берн, Швейцария