Global Solutions Trainings UAE

Представление

Прочетете официалното описание

ДОБРЕ ДОШЛИ В глобални решения

Ние предлагаме повече от 30 отворена за записване и персонализирани програми в основните дисциплини на Лидерство и управление на практика Бизнес и професионално развитие, предприемачество и бизнес иновации, маркетинг и бранд мениджмънт, счетоводство и финанси, корпоративното управление и HR Solutions.

Без значение какъв етап от кариерата си пътешествие, което участва в нашите програми за обучение на ръководни кадри и развитие, която ще ви позволи да увеличите вашия влияние във вашата организация Кликнете за обучение за управление на ефективна система за финансово управление ви дава възможност да вземат информирани бизнес решения чрез предоставяне на редовна, навременна и актуална финансова и статистическа информация. Ние можем да предложим ФИНАНСОВО УПРАВЛЕНИЕ консултиране, за да запълни една краткосрочна празнина, както и да предостави доведе дългосрочни проекти ограничен CFO.

Защо Global Solutions Консултации & Център за обучение?

Ние сме в състояние да реагира на всяко изискване за обучение с бързина и ефективност се дължи на нашите обширни опит, висок стандарт на нашите служители и качеството на басейн на нашите ресурси.

Ние приемаме до актуална методи на обучение, за да се справи с непрекъснати научни и технологични постижения Селективно набиране и назначаване на членове с най-добрите квалификации, опит и взаимодействие с обучаваните, и нуждите на пазара. Приемането модерен обучение и учене методология, която се подчертае, активно участие на обучаеми и което ги прави част от процеса на обучение. Нашият метод на обучение е съчетание от модерно управление, духовност и наука.

Програмите за обучение и курсове бележки могат да бъдат получени в рамките на много кратък период от време и нов trarabic-бизнес-хора-трудоспособна в-officeaining области могат да бъдат напълно разработени в съответствие с клиента (организация се нуждае от анализ).

Когато става абсолютно, определено трябва да бъдат доставени полето.

Причини да правят бизнес с Global Solutions:

Ние диагностика на вашите нужди за обучение, преди да предпише на курса. Вие получавате най-високото качество на стойността на инвестициите си. По въпросите за обучение ние се конкурира само с орлите. Нашите преподаватели са информирани, надеждни, приятелски и професионални

МИСИЯ:

ОПРАВОМОЩАВАНЕ специалисти и оформянето на бъдещето на работното място.

VISION:

Нашата визия е да обогатяват обучение, умения за развитие и да стане изключителен Икона в областта на обучението.

Инструкторите ни:

Имаме многоезични бизнес и управленски консултанти & Sr. Инструкторите, които имат международен опит в съчетание с по-задълбочени междукултурното и индустриално-специфични познания на ОАЕ и региона.

ОСНОВНИ ЦЕННОСТИ

Изключителен - Ние предоставяме на нашите клиенти най-високо ниво на изключителни програми, проектирани от нашите специалисти.

X - Global Quality SolutionsX = Развитие.

Творчество - Нови идеи стимулират откритие и насърчаване на иновациите, водещи до по-ефективно обучение.

Етично - Ще бъдат третирани етично, честно, и честно.

Лоялност - Удовлетворяване на клиенти е нашето отношение и лоялност, върши работа е нашето поведение.

Learning - Ние работим усилено за намирането на най-добрите решения, за да се развива през целия професионален живот опит.

Прегръдка - Вие ще бъдете в една среда, която обхваща и насърчава многообразието сред хора и идеи.

стесняване - Ние работим за намаляване на разликата между академичната подготовка и професионалното обучение.

клиент - Ние винаги се уверете, че се занимават с нашите клиенти е партньорство време живот, а не просто формална връзка.

Excellence - За да бъде признат център за високи постижения в прилагането на глобални решения в ОАЕ и ССЗ страни

Режими на обучения, които предлагаме:

Global Solutions Campus: Нашата кампус поразително място в сърцето на Дубай допринася за успеха на 100% от програмата за обучение с лесно свързване.

Fly-мен-а-треньор: Според изискванията на клиента, ние изпращаме експертни треньори на корпоративни места. С нашия треньор на ваше място, просто трябва конферентна зала.

Живей Виртуална класна стая: Нашата живо Виртуална класна стая води към теб интригуващ превъзходна опит за обучение, която ви дава възможност да учат и да придобият знания от уюта на вашия дом или офис. Атрактивни сесии за обучение, да го допълват удобството на вашето място и време, минус разходите и затрудненията на пътуване.

Места

Дубай

Address
Office No: 2302, The Prism Towers,
Business Bay,

Дубай, Дубай, Обединени Арабски Емиерства