Horizon International Flight Academy

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в Horizon International Flight Academy

Въз основа на международното летище и целта построен за летателно обучение Al Ain, Horizon International Flight Academy е поставил за еталон за обучение на пилоти в Близкия изток.

В цялата година слънчево небе и метеорологични условия в Al Ain, предлагат по-малко дни, загубени поради лошо време и на терена има допълнителна полза на представянето много възможности за ограничени енергийни сценарии, планинско летене, и пустинни условия за обучение Ние доставят ненадмината летателно обучение, предлагащ пилот на хеликоптер игрища. Нашите служители и студенти остават фокусирани върху постигането на най-добри резултати е възможно и следователно получат възможно най-добри предимства за работа като пилот.

Horizon Flight Academy

ЗА НАС

Premier Flight организация в Близкия изток обучение

Horizon е полет организация за обучение на световно ниво предоставяне на иновативни, индивидуални решения за обучение на търговски и военни клиенти в цяла Южна Азия, Близкия изток и Северна Африка. С 5000m2 съоръжение на международното летище в Al Ain, програма за летателно обучение на Horizon използва състоянието на най-съвременните съоръжения и използва най-добрите ресурси за целите на обучение на пилоти.

Одобрена от ОАЕ GCAA и ЕААБ

Илюстрация на високи стандарти на изискванията за експлоатация и безопасност, Horizon програми за обучение следват Европейската агенция за авиационна безопасност (EASA), по-рано на Обединените авиационни власти (JAA) учебната програма. Курсовете за обучение, както за неподвижно крило и ротационни криле извършват одобрението на ОАЕ Общи Гражданска въздухоплавателна администрация (GCAA), и в допълнение на курсове за обучение с неподвижно крило са одобрени от EASA.

Horizon предлага курсове за обучение на граждани и институции в цялата ширина на лицензирането на летателния екипаж, от Private Pilot License да транспортен пилот License и Ratings летателен инструктор. Тя е в академията на избор за програма Etihad Airways "професионален пилот обучение, а също така осигурява обучение в секторите на отбраната и полицията. Академията е натрупал над 70 000 летателни часа с повече от 500 пилотни и инструктор висшисти.

Разширяваща Footprint

С експоненциалния растеж прогнозира за авиационната индустрия, Horizon продължава да разширява своята подготовка експертиза и клиентски портфейл. С цел да бъде водеща организация за летателно обучение в Южна Азия, Близкия изток и Северна Африка, Horizon се движи в Южна Азия пазар, предлагайки му обучение опит за по-широка клиентска база.

Horizon е финализирано споразумение за смесено дружество с Абу Даби авиация (ADA), за да се установи напреднал съоръжение тренировъчен полет в Абу Даби посветена да служи на глобалните търговски и отбраната клиенти. Експанзията в редовно обучение движение симулатор задълбочава мисия Horizon да бъде на върха на технологията за летателно обучение и иновативно обучение, като същевременно предлага гъвкава, рентабилни, индивидуални решения на своите клиенти, поддържане на високите стандарти за безопасност, качество и ефективност.

За Mubadala фирмено развитие

Мисията на компанията Mubadala развитие е да се впрегне опит и ресурси, за да генерира устойчиви финансови декларации, изграждане на предприятия, разработване на клъстери от опит, и да създаде нови индустрии. Целта на компанията е да бъде катализатор за улесняване амбициозен 2030 план на Абу Даби, за да се превърне в местната икономика.

Mubadala Aerospace, бизнес звено на Mubadala развитие компания помага да се установи Абу Даби като глобален космическата хъб, крайъгълен камък в стратегията на икономическата диверсификация на емирството, чрез дългосрочно, капиталоемки инвестиции. Mubadala Aerospace интелигентно инвестира в мрежа от международни компании, които предоставят производителност от световна класа, иновативни продукти и услуги с добавена стойност на своите клиенти, изграждане на взаимно-изгодни партньорства, и капитализиране на пазарните възможности.

Фокусирайки се върху редица сектори като MRO, OEM, Aerostructures, и за летателно обучение, неговия портфейл от компании включват: ADAT, Sanad, Strata, SR Technics, Horizon, AMMROC, и Piaggio Aero. Всяка от тези фирми е доказан професионалист в своята област и изпълнява с взаимно начинание да бъде най-добрата в класа. Housing много от тези съоръжения от световна класа е Nibras Al Ain Aerospace парк, разположен в град Ал Аин на Абу Даби. Този парк е създаден съвместно от Mubadala Aerospace и Абу Даби Airport Company (ADAC).

Чрез инвестиране в местни таланти, Mubadala Aerospace разработва утрешните лидери създаване на среда, в която те могат да постигнат своя потенциал. Mubadala Aerospace предлага световна класа стипендии и стажове с високо профила компании, предоставящи ОАЕ граждани с достъп до най-добрите международни програми.

Mubadala Aerospace е също да инвестират в научноизследователска и развойна дейност, създаване на интелектуален капитал и насърчаване на доморасли база на информация, която може да се използва, за да преминете на глобалната космическата индустрия и поддържане на конкурентно предимство. Mubadala Aerospace е предоставяне на предния ръб на решения готова за използване в рамките на местно, регионално и глобално пазара космическите изследвания.

Horizon Flight Academy

Нашата визия, мисия и ценности

Зрение

За да бъде водеща организация за летателно обучение в Близкия изток, в подкрепа на растежа на регионалната авиационна индустрия и постигане на устойчива финансова възвръщаемост за нашите акционери.

Мисия

Чрез предоставяне на иновативни, от световна класа решения за обучение и непрекъснато разширяване и персонализиране на нашата оферта, ние предлагаме изключително преживяване за обучение на пилоти и рентабилен, решения с добавена стойност за клиентите.

Дисциплина

Ние сме стриктни, систематични и задълбочени осигуряване на най-високите стандарти за безопасност, качество и ефективност във всичко, което правим.

Стандарти световна класа

Ние сме ангажирани с определяне на нов качествен показател за региона. Ние търсим иновативни решения с цел непрекъснато подобряване на нашите услуги.

Съвместна дейност

Ние разбираме силата на отбора. Ние работим заедно, споделяйки отговорности и успех за постигане на общата ни цел.

Фокусът върху клиента

Ние сме решени да добавят стойност за нашите клиенти. Ние създаваме индивидуални програми и "поръчкови" решения, които отговарят на техните индивидуални нужди.

Задвижван

Ние сме принудени да успее, доставяне на нашия мандат и оборудване на нашите акционери с ресурсите, от които се нуждаят, за да растат.

Horizon Flight Academy

Места

Абу Даби

Horizon International Flight Academy

Address
majlis Alain - Shakhboot Bin Sultan St - Abu Dhabi - United Arab Emirates
Абу Даби, Абу Даби, Обединени Арабски Емиерства
Телефон
+971 3 785 5550