Laurels Training Institute

Laurels Training Institute

Laurels Training Institute

Представление

Laurels Training Institute е създаден с визия да направи обучението интересно и ориентирано към кариерата. Нашият девиз е да обогатим кариерата и да изменим отношението на ученика от търсене на оценка към търсене на знания. Тайната на нашия успех се крие в това да накараме ученика да разбере добре концепцията, за да постигне изключителен успех.

Laurels Training Institute поддържа най-добрите стандарти в постоянния стремеж към високи постижения във висшето образование и обучение. Нашият богат опит и експертен факултет, изчерпателните учебни материали, стремежът да се актуализираме непрекъснато с най-новите технологии и упоритото изследване на ресурсите, свързани с нашите програми за обучение и преди всичко, отстояване на морала и етиката допринесоха за нашия успех. Нашите курсове са разширени в различни категории, като Информационни технологии, Подготовка за тестове, Езици и Управление.

Местоположения

  • Dubai

    Office No:409,O Block, Hamsah Building Above Ansar Gallery (OPP) Ministry of Foreign Affairs Near Burjuman Metro Station Exit #2 P . O Box 27889, Karama, Dubai, UAE, 27889, Dubai

    Въпроси