MECAT

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в MECAT

MECAT е пионерски и новаторски академия за обучение, която е без прецедент в перспективна и научната си подход към обучението и изграждането на творчески, добре закръглени професионалиста. Активно обучение представлява нашия начин на действие.

Нашият екип от специалисти, треньори, наставници и преподаватели споделят философия, която се корени в новите педагогически подходи, подкрепено от научни открития да предложи нов възглед за учене и обучение.

Нашата история

MECAT е мултинационална образователна организация с офиси в САЩ, ОАЕ, и Ливан. Нашето пътуване започва в началото на 1990-те години, професионалисти обучение за кариера в областта на бизнес, образователни и компютърни науки. Нашите стажанти в момента заемат лидерски позиции в своята област, и приписват голяма част от успеха си образование с високо качество на доставената от MECAT.

През 2000 г. основава MECAT съвременния университет за бизнес и науката, един от най-успешните ливански университети в новия век, с ангажимент за модернизация на висшето образование в Близкия изток. MECAT е в състояние да свалят много от архаични и класическите подходи в областта на образованието, като се фокусира върху практическото обучение и насърчаване на творчеството и иновациите.

пътешествие MECAT продължава с нови офиси в Съединените американски щати, където е центъра на иновациите, технологиите, и творчество в областта на Силиконовата долина в Калифорния. Нашите нови офиси в Дубай, ОАЕ в Село Знания Дубай донесе най-новите постижения в света на бизнеса, образованието, социалната работа, както и изследвания за Близкия изток, като се гарантира, че успехът и развитие не остават случайни процеси, а по-скоро добре развити и ясно индивидуални и организационни стратегии.

Нашата философия

MECAT е пионерски и новаторски обучение академия, която е без прецедент в перспективна и научната си подход към обучението. Ние се стремим да изградим творчески, успешна, добре закръглени професионалист. Активното учене представлява нашия начин на работа и нашите методи използват най-новото в света на образователната неврологията и технологиите. екип от експерти, треньори, ментори и треньори MECAT споделим философия, която се корени в съвременни педагогически подходи, за да предложи нов възглед за учене и обучение. Ние се разграничат от конкуренцията, като е единственият академията използване на учебни програми, които се интегрират иновативни открития в областта на психологията, неврологията и образованието.

Нашата основна цел е да се развие на базата от знания, бизнес проницателност и техническите умения на нашите стажанти, в допълнение към персонализирани стратегически планове за цели организации. Клиентите ни могат да очакват да получат за златен стандарт в обучението, което им позволява да се справи с ежедневните предизвикателства на забързан, постоянно променяща се работна среда чрез научно и практически доказани решения, вкоренени в дизайна мислене и начин на мислене растеж.

Нашата Учебни програми

Нашите програми са внимателно проектирани да се ангажира стажанти в активно учене, което позволява на студентите да бъдат ангажирани в материала, вместо пасивно слушане на информация за него. Активното учене позволява на учащите да овладеят набор от адаптивни умения, където материалът става интуитивно. Преобърнати класни стаи, интерактивни лекции, както и с отворен код и имуществени цифрови платформи са само примери за използвани в обучението ни методи. Критични когнитивни умения се въвеждат чрез методи, които използват науката за да се научим да се засили основните понятия. Ние се уверете, че нашите стажанти растат за овладяване на образованието, която предлагаме, като ги обучава на нови когнитивни умения и основните методи, за да разработят и използват знанията си.

По желание Присъствие Online / дистанционно обучение

Студентите също имат право да се запишат в MECAT на базата на обучение онлайн / разстояние.

Места

Дубай

MECAT (Middle East Canadian Academy for Technology)

Address
Dubai Knowledge Village, Block 2A -G24
Дубай, Дубай, Обединени Арабски Емиерства