Manipal Academy of Higher Education Dubai

Представление

Прочетете официалното описание

Преглед

Manipal Academy of Higher Education, Dubai Campus е клон на МАХЕ (смятан за университет), Манипална Индия с над 64-годишно наследство; 400 000 възпитаници

Manipal University сега MAHE утвърди присъствието си в Дубай, ОАЕ през 2000 година. В момента той записва над 1800 студенти от 40 държави по целия свят и е индийски мултидисциплинарен университет в региона.

Махе Дубай се премества в емблематичния си модерен кампус през септември 2011 г. Разпростира се върху над 750 000 квадратни метра застроена площ, в обширния кампус могат да се настанят над 5000 студенти. Освен новите съвременни учебни зали, новият кампус в Дубайския международен академичен град (DIAC) се помещава в авангардни лаборатории по инженерство, мениджмънт, биотехнологии и информационни технологии и е дом на някои от най-добрите ателиета и работни срещи в региона програми в медиите

Кампусът също така разполага с обширна библиотека, кафене, изобилие от спортни съоръжения на закрито и открито, включително лека атлетика, тенис кортове, фитнес зала и фитнес център, както и център за отдих за момчета и момичета. Целият кампус е активиран за Wi-Fi.

Отвъд академичните среди, студентите в университета в Дубай получават изобилна експозиция на извънкласни събития, спортни дейности и други културни събития.

Причини, поради които да изберем бакалавърска програма в MAHE Manipal, Dubai Campus:

  • Силно опитен
  • Приложено ориентирано
  • Специализирани мобилни платформи и поддържащи услуги
  • Най-добри в клас лаборатории
  • Разширени глобални сътрудничества и академични партньорства
  • Разширено открито
  • Студенти от 40 държави

Места

Дубай

Address
G04,Dubai International Academic City (DIAC)
PO Box 345050

Дубай, Дубай, Обединени Арабски Емиерства