N|A|M|E Dubai (Nest Academy of Management Education)

Представление

Прочетете официалното описание

NEST Academy of Management Education, Дубай е бизнес училище за ново време в Дубай. Лицензиран от KHDA (Орган за знание и човешко развитие - Дубай) и акредитиран от реномиран орган за възлагане на Обединеното кралство, предлагайки квалифицирани британски квалификации на всички нива в кариерата на ново поколение като управление на събития, спортен мениджмънт, управление на хотелиерството, управление на бизнеса, компютърни технологии (IT) ) и Учение.

Nest Academy Group в своите 7 кампуса в 6 града има реколта от 18 години, предлагайки програми в кариерата на новото време и оформя кариерата на повече от 11 000 студенти до момента.

Курсовете са специално разработени за изграждане на набор от умения, необходими за успех в индустрията. С акцент върху практическото обучение и предоставяне на най-добри възможности за стаж, нашите преподаватели ръководят студентите във всяка стъпка.

Ние сме специализирани в методологията на преподаване, която съчетава преподаването в клас с практическо обучение и стажове, за да подготвим заетостта на нашия студент.

Ние предлагаме специализирани кредитни кредитни академични курсове с правилната комбинация от практически знания и опит, създавайки наистина футуристична учебна програма, насочена към производство на висококвалифицирани индивиди и стартъп за предприемачи. Оценките се основават на задачи, казуси, проекти за предприемачество и презентации в сътрудничество.

Защо NEST Academy?

 1. New Age Business School в Дубай
 2. Завършете квалификациите във Великобритания с малка част от разходите.
 3. 99% успеваемост на студентските визи
  - Не се изискват доказателства за средства и банкови извлечения
  - Виза, спонсорирана от Nest Academy
 4. 50% стипендии COVID19, което намалява таксите за обучение до - 4500 USD за цялата година
  - Гъвкаво разсрочено плащане
 5. IELTS Освободени
 6. Разрешение за работа на непълно работно време, печелете, докато се учите!
 7. Вечерни и уикендни лекции за работещи студенти
 8. Гарантирано платен стаж за студенти по управление на хотелиерството
 9. Специализиран отдел за стаж и стаж
 10. Глобални кредитни преводи
  - възможност за трансфер в международни кампуси на партньорски университети в 7 страни през последната година
  - Започнете в Дубай, завършете във Великобритания на половин цена (+ PSW във Великобритания)

Предлагани програми за ново време

Управление на събития - Започнете своята кариера в една от най-бързо развиващите се индустрии, обхващаща спектър от конференции, корпоративни събития, търговски панаири, експозиции, сватби, медийни и развлекателни събития и много други.

Спортен мениджмънт - Научете управленските, бизнес и културните аспекти на спорта и следвайте кариера в спортен маркетинг, управление на съоръжения и спортни събития, лидерство, финансово управление в спорта и др.

Управление на бизнеса - овладейте елементите на Международния бизнес мениджмънт и бъдете добре запознати с международния бизнес, финансите, продажбите и маркетинга, човешките ресурси, управлението на персонала, операциите и управлението на дребно.

Управление на хотелиерството - Многомилиардната индустрия на хотелиерството има три основни области: настаняване, храна и напитки и пътуване и туризъм. С 8,7% от заетостта в света в сферата на туризма и хотелиерството, индустрията се очаква да нарасне с 4% годишно от 2013 г. до 2023 г. и светът ще има 337 милиона работни места в хотелиерството до 2023 г., което води до всяка 1 работа на 10 работни места на тази планета ,

Изчисления - Неразбираемо е да се визуализира свят без технология и да се престане да се удивлява на влиянието му върху човешката раса, Компютрите и ИТ са настоящето и бъдещето на света. Очаква се размерът на пазара за глобална дигитална трансформация да нарасне от 1-200 милиарда долара през 2017 г. до 2000 милиарда долара през 2020 г. Воден от приемането на цифрови технологии, общият адресируем пазар на глобални технологии и бизнес услуги вероятно ще се разшири до около 4000 долара - до 2025 г.

Награди и академии

Родителските кампуси на Nest Academy спечелиха следните награди и признания

 • Курсовете на NAEMD се класираха в Times Top 75 B-школи
 • ASIA EDUCATION SUMMIT награди NASM като „ Най-добра академия с иновативен курс в управлението на спорта“ през 2015 г.
 • ОСОБЕНО ОБРАЗОВАНИЕ НА АЗИЯ, предоставено на NAEMD като „НАЙ-ДОБРИЯ ИНСТИТУТ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА СЪБИТИЯ“ през 2015, 2016 и 2017 г.
 • NAEMD се класира на 1-во място в Индия като частна висша учебна институция за „ПРОФЕСИОНАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ“ от Education World India 2019-20
 • Книгата на рекордите на LIMCA е сертифицирана NAEMD като „ПЪРВИЯТ И НАЙ-ДОБРИЯ ИНСТИТУТ НА АЗИЯ“
 • Световна среща на върха за образованието, връчена на NASM като „НАЙ-ДОБРИЯ ИНСТИТУТ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА СПОРТИТЕ“ през 2019 г.
 • Наградите за отлично образование в Индия от Time Research, връчени на NAEMD като „НАЙ-ДОБРИЯ ИНСТИТУТ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА СЪБИТИЯ“ през 2013, 2014 и 2015 г.
 • Education World India 2019-20 класира NASM на 1-во място в Индия като частна институция за висше образование за „ СПОРТ & КОЛУКВИЧНО ОБРАЗОВАНИЕ
 • NAEMD награден за отлични постижения в обучението по мениджмънт на събития до средата на деня
 • NASM е сътрудник в „KHELO INDIA“ 2019 & 2020
 • Академия NEST призна за „„ ВОДЕЩА ИНСТИТУЦИЯ ПО СЪТРУДНИЧЕСТВОТО НА ПРОМИШЛЕНОСТТА “ в UNICA 2019

Курсове, ориентирани към заетост, базирани на умения

Курсовете са специално разработени за изграждане на набор от умения, необходими за успех в индустрията. С акцент върху практическото обучение и предоставяне на най-добри възможности за стаж, нашите преподаватели ръководят студентите във всяка стъпка. Оценките се основават на задачи, казуси, проекти по предприемачество и презентации в сътрудничество.

Насърчете студентите да интегрират своите страсти и професия

В N | A | M | E Дубай, нашата цел е да създадем квалифицирани професионалисти, готови за индустрията в кариерата на новото време. Насърчаваме студентите да превърнат страстта си в професия, като ги подкрепят със стипендия

, 126413_pexels-photo-1438072.jpeg

Методи на преподаване

В N | A | M | E Дубай, ние сме ангажирани с цялостното развитие на нашите студенти, за да гарантираме превъзходни резултати и големи перспективи за заетост. Методиката на преподаване се състои от класни сесии, майсторски класове, казуси, практическо обучение, групова работа и дискусии. Подходът е да има правилен баланс между теория, практика и опит. „Релевантността в реалния свят“ е жизненоважна за цялата програма.

 1. СеминариЗа да поддържаме нашите студенти актуализирани с текущите въпроси в сферата на спорта, събитията и индустрията за управление, ние често организираме уникално разработени семинари, фокусирани върху индустриално ориентирани теми, включени в списъка на нашия екип от експерти.

 2. ЛекцииЗа да повлияят положително на перспективата на нашите студенти, лекциите се изнасят от нашия опитен основен екип от преподаватели, заедно с гостуващи преподаватели от висши мениджърски институти и професионалисти от индустрията за спорт и събития.

 3. Задачи и проектиЗадачите и проектите са част от нашите учебни програми. Те предоставят на нашите студенти широки възможности да се срещат, взаимодействат и изграждат отношения с популярни и опитни личности в съответните индустрии, под умеещото ръководство на нашия специализиран преподавател.

 4. Симулирани сесииРазработихме изключителна методология, която помага да се повтори процеса на организиране и управление на събитие в реално време. Студентите се обучават да формулират моделно събитие и да го представят на живо в класната стая. Това упражнение им дава възможност да преминат през минутни аспекти на изпълнението на събития.

 5. Майсторски класовеМайсторските класове на N | A | M | E имат намерение да информират студентите за съвременния свят на спорта, събитията и управлението. Гост-лектори от различни области на тези индустрии споделят своите знания и помагат на студентите да формират идеи и разбирания за тези индустрии.

 6. КазусиНашият учебен план включва използването на казуси, за да се откроят различни практически и ситуационни въпроси. Мозъчната атака и дискусиите помагат да се оптимизират мисловните процеси на нашите ученици и да се изострят аналитичните способности чрез изследване, идентифициране и решаване на проблеми.

Стипендии

Вярваме в предоставянето на висококачествено образование на много достъпна такса за обучение; ние се ангажираме да предложим достъпно висше образование за талантливи студенти, като поддържаме ниската си такса за обучение и предоставяме щедър пакет стипендии на базата на стипендия, основана на заслугите и нуждите.

126730_pexels-photo-267885.jpeg

Места

Дубай

Address
NAME Dubai,
306, 3rd & 8th Floor, Block 10,
Dubai International Academic City

Дубай, Дубай, Обединени Арабски Емиерства

Ахмедабад

Address
1. 3rd Floor, Shoppers Plaza 2,
C. G. Road, Opp. Municipal Market,
Navrangpura, Ahmedabad,
Gujarat, India - 380009

Ахмедабад, Гуджарат, Индия

Нойда

Address
2. B2, Sector 4, Main DND Road,
Near HDFC Bank,
Noida, India - 201301

Нойда, Утар Прадеш, Индия

Jaipur

Address
3. Plot No. G 68 (C), B2 Bypass Rd,
RIICO Industrial Area, Mansarovar,
Jaipur, India - 302020

Jaipur, Раджастан, Индия

Мумбай

Address
4. Topiwala Marg, Off Station Road,
Goregaon West,
Mumbai, India- 400104

Мумбай, Махаращра, Индия

Мумбай

Address
5. Tilak Road, Near Lion’s Garden,
Sindhu Wadi, Ghatkopar (E)
Mumbai, India - 400077

Мумбай, Махаращра, Индия

Мумбай

Address
6. Nagindas Khandwala College,
S.V. Road, Malad (W),
Mumbai, India - 400064

Мумбай, Махаращра, Индия

Jodhpur

Address
7. Pal link Road,
Kamla Nehru Nagar.
Jodhpur, India - 342008

Jodhpur, Раджастан, Индия