Phoenix Educational Institute

Представление

Прочетете официалното описание

Phoenix образователен институт

Края на 2005 г.

Phoenix преоткриване на начина, по който работят възрастни може да се постигне по-високо образование и прави академична иновации, качество и отчетност своя отличителен белег. Той е пионер образователен и услуги модел, специално насочени към начина, по който възрастните учат най-добре и направи своите програми широко достъпни, за да работят професионалисти, които използват здравия разум график и свежи нови подходи към академичната доставка.

Институтът е получил цялостна признание за високи постижения в изучаването на оценка, качествено образование, качествено обслужване и ефективността на организациите.

Phoenix е наистина различен вид институт, чието време е дошло. Просто попитайте неговите факултети, и служители, които са страстно посветен на преподаването и сервиране на 1500 и повече студенти, записани за Institute и онлайн през целия емирства.

Phoenix образователен институт Започната през 2005 г. ноември, за да се погрижат за работещи възрастни, които търсят по-високо образование, като предлага удобни пъти класа. Водени от иновациите в образованието, ние сме пионер много от удобствата, които професионални студенти сега се радват - вечерни курсове, гъвкав график, непрекъснато записване, ориентирана към студентите среда, петък класове, с добре оборудвана библиотека и компютърни симулации.

Какво да очакваме Когато Първи стъпки

Какво ще бъде различен, ако сте спечелили сертифициране от Phoenix? Вие. Ако смятате, че бихте искали да се направи промяна към по-добро в живота си, какво ви пречи? Може би това е, че заяждането глас, който ви казва, "че е твърде късно." Или: "Защо притеснява?" Или "Няма време." Списъкът е безкраен. И ние знаем, че заяждането глас може да бъде безмилостен.

Може дори да се чудя каква е разликата за сертифициране може да направи в живота си. Този списък е безкраен твърде: доверие, знания, и удовлетворение самостоятелно. Ако смятате, че бихте искали да се направи промяна към по-добро, сега е времето.

В Phoenix, Център за обучение, която е фокусирана върху успеха на всеки студент, ние сме сигурни, че вие ​​сте в центъра на вашето образование. След като се свържете с нас, вие ще получите, за да се говори за тези съмнения, които имате. Един прием Advisor ще ви изслуша и обсъди как можете да получите от днес за утре. Вие ще получите да се говори за това, което е най-добре за вас, от вида на обучение, който работи за вас и как си представяте бъдещето си.

Независимо дали искате да научите онлайн сред студенти, които могат да се намират от другата страна на улицата или в целия свят, или искат да отидат в местен класна стая, така че можете да получите инструкции лице в лице, вашият инструктор ще знае кой си. В действителност, от деня, в който се запишат, до деня, в който ходи по сцената, за да получите вашия сертифициране екип от съветници ще бъде с вас, обяснявайки следващата стъпка. До тази следваща стъпка е всичко по своему. А, вие ще бъдете готови.

Свържете се с нас днес. Ще завладее, че заяждането глас заедно.

Места

Дубай

Address
Karama Centre Building
Suite No 115, D Block
Karama

Дубай, Дубай, Обединени Арабски Емиерства