Zeus Consulting

Представление

Прочетете официалното описание

Привличане на дългогодишен опит в Близкия изток, Zeus Consulting помага на бизнеса в различни области оптимизират тяхната производителност чрез персонализирани управление, риска и съответствието решения. Ние работим с най-добрите международни практики, за да се гарантира ефективно оперативно изход от бизнеса.

Ние доставяме консултантски услуги и сертифицирано обучение, насочени към бизнес стратегия, проект, качество, на риска и управление на услугите, технологиите активирането и международен съвместимост стандарти и отчитане. Всички курсове са напълно акредитирани, доставени от старши обучители с глобалния опит.

Zeus Consulting остава в крак с времето с новите тенденции и разполага с мрежа от експерти, специализирани постоянно и растящите си умения, за да най-доброто предоставим на нашите клиенти с настоящите инструменти, техники, методологии и технологии. Освен това имаме зелена клон излиза от същността си фокусиране върху подпомагането на бизнеса с устойчиви инициативи и въвеждане на иновативни начини да се акцентира върху докато културно и екологично себе си и земята се поддържа.

Модел Zeus се основава на международно признати добри практики, които са насочени към три области на бизнеса бягане: Хората, процес и технология. Чрез включването на най-добри практики в рамките на тези области, Зевс се е подобрило обслужването, производителността и бизнес операциите на множество добре известни организации.

Ние и нашите партньори са квалифицирани в персонализирането международни рамки за нуждите на бизнеса, особено в Близкия изток. Нашата експертни знания и компетенции в SFIA, TIPA, ITIL, PMI, PRINCE2, EFQM, GRI, и подобните на него, заедно с разнообразна нашия опит с арабски Субекти и културата ни оказани на голям пазарен дял в Близкия изток в продължение на кратък период от време ,

Нашата визия, мисия и ценности

Зрение

Наличност на бизнеса, най-добрите международни практики с превод на знания, за да ги карам през 21 век по иновативен и устойчив

Мисия

Изграждане на нашите силни страни в управлението, изпълнението, проект, качество, риск и управление на услугата да бъде първият избор за бизнеса за лидерство, стратегия, устойчив растеж, иновации и знания за утре. Разработване на култура на сътрудничество между клиенти и Зевс професионалисти за максимизиране на ефективна подготовка и доставка на решение. Помогне на фирмите да растат по устойчив за продължителна реализация на ползите. Изравнете бизнес операция, стратегия и цели на лидерите в индустрията по международни стандарти и постижения да влияят положително на техния бизнес, клиентска база, общност, и на планетата.

Ценности

Quality - Никога компромис с качеството Excellence - се стреми да запази и да бъдат водещи за високи постижения Integrity - да уважи прозрачност и етично отношения с всички служители, клиенти и партньори Grow - Разширяване на база от знания и напредък чрез индивидуално и организационно развитие Сътрудничество - работа с клиентите, а не само за клиентите Устойчивост - няма бизнес може да процъфтява, ако не се интегрира в околната среда, хората, и столицата изцяло в своята функция. Дължим го на нашите клиенти, на обществеността, както и на майката земя.

Места

Дубай

Zeus Consulting

Address
Zeus Consulting
Dubai, UAE Knowledge Village, Block 13, Office G13

Дубай, Дубай, Обединени Арабски Емиерства
Телефон
+971 4 4211692