Collegium Civitas

Представление

Прочетете официалното описание

Collegium Civitas е модерен непублична университет, разположен в сърцето на Варшава, в най-динамичната столица на Централна и Източна Европа. Опитът и ангажираността на нашите основатели и членове на факултета са ни спечели репутацията на най-доброто място за изучаване на международните отношения, както и социалните и политически науки на английски език. Имаме право да присъждат бакалавърски и магистърски степени в различни програми и докторска степен по социология.

Collegium Civitas е създадена през 1997 г. по инициатива на група от известни учени на Полската академия на науките (PAS), най-престижния Polish изследователската институция. Професори от пет институти на PAS - политически науки, философия и социология, история, история на изкуството и славистика допринесли своя опит и знания, за да се създаде Collegium Civitas. Ние сме сред малкото университети в Полша, които могат да се гордеят с тесни връзки с няколко института на Полската академия на науките.

Качеството на Collegium Civitas и високия стандарт на образование се вземат от нашите взаимоотношения с водещи първенци в обществения живот, както в Полша и в чужбина, като например: журналисти, дипломати, експерти по сигурността, пазар и научните специалисти общественото мнение, и художници. В Collegium Civitas, просветна традиция отговаря съвременни подходи за обучение на студентите! Collegium Civitas е първата институция, непублична висшето образование, за да приветстват чуждестранни студенти по програми, провеждани изцяло на английски език.

Оттогава нашата програма от изследвания на английски език е привлякъл стотици международни студенти от цял ​​свят. Collegium Civitas е първата институция, непублична висшето образование, за да приветстват чуждестранни студенти по програми, провеждани изцяло на английски език. Оттогава нашата програма от изследвания на английски език е привлякъл стотици международни студенти от цял ​​свят. Нашите международни студенти са много активни в укрепването на техните глобални мрежи и често могат да бъдат намерени планира културни дейности за всички да присъстват. Нашите ученици, като нас, виждат стойността в свързана, ол инклузив подход към образованието. Поради тази причина ние предлагаме разнообразие от стажове с англоговорящи ментори.

Места

Варшава

Collegium Civitas

Address
Plac Defilad 1
00-901 Варшава, Мазовецко войводство, Полша
Телефон
+48 22 656 71 75