Cracow School of Art and Fashion Design

Представление

Прочетете официалното описание

Cracow School of Art and Fashion Design е отворено и за полските студенти, които искат да подобрят езиковите си умения.

Cracow School of Art and Fashion Design (SAPU) е основният организатор на седмицата на модата в Краков.

98015_97748_cracow1.png

Cracow School of Art and Fashion Design (Полша, Европа) предлага две и половина години редовна програма за чуждестранни студенти. Нашият персонал, всички специалисти в различни области на изкуството и дизайна, предлагат програма за обучение, която дава възможност на ученика да освободи пълния си потенциал. След повече от 20 години опит, училището е постигнало висок стандарт и отлична репутация. Успяхме да поставим много студенти в полски модни фирми, вариращи от най-модерните бутици до най-големите промишлени предприятия, които са регистрирани на полската фондова борса. Някои студенти намериха работа и с международни компании, работещи в разнообразни страни.

 • Училището е одобрено от полското Министерство на културата и е вписано в директорията на Министерството на изкуствата. Училището е отворено за чуждестранни студенти и образованието се провежда на английски език. Нашето интензивно и всеобхватно академично образование в модата позволява на учениците да подготвят отлично портфолио.
 • Завършилите получават диплом - моден дизайнер.
 • От много години завършилите училище участват в полски и международни конкурси за модни училища в Европа и са спечелили многобройни награди от голямо значение за своите превозвачи:
 • Cracow School of Art and Fashion Design (Полша, Европа) е единственото частно училище по мода, получило Почетната златна нишка - много престижна награда за отличени личности и институции в полската мода, предоставена от Международния панаир в Лодз (МТЛ).
 • Нашите завършили са спечелили многобройни награди на полски и международни конкурси - наскоро Анка Letycja Walicka спечели международния конкурс Fashion Culture в Лондон, където второто и третото място бяха взети от завършилите Колеж по изкуство и дизайн Central Saint Martins.
 • Училището е партньор на международни конкурси: Мода Култура (Лондон), Хабитус Балтия (Рига), Руски Силует (Москва), Миленска Мода (Минск), Донецк Модни Дни (Донецк), Джинзация (Монте Карло).
 • Завършилите САПУ имат престижни стажове в чужбина и работят в най-добрите модни къщи в света като Александър Маккуин, Баленчага, Джон Галиано, Клод Бонучи,
 • През 1999 г. Cracow School of Art and Fashion Design получи престижната награда "Сребърен контур" за приноса си за развитието на полската модна индустрия, предоставена от Международен панаир в Познан.
 • От 1994 г. в Cracow School of Art and Fashion Design са обучили повече от 1500 дизайнери, които работят в модни компании в Полша, Европа и в останалата част на света. Много дизайни под собствената си търговска марка и понастоящем са признати в модната индустрия.
 • Благодарение на дипломирането на Cracow School of Art and Fashion Design и интензивното популяризиране на завършилите САПУ, град Краков е на 23-то място в класацията на световните модни столици през 2013 г., изпреварвайки Франкфурт, Виена и Сан Франциско.
 • Можете да намерите статии за SAPU и неговите завършили в значими списания както на полски, така и на международни - Vogue, Collezioni, WGSN, Dexigner и др.
 • Cracow School of Art and Fashion Design организира престижно дипломатическо шоу - Краков Fashion Awards, което отваря Седмицата на модата в Краков и привлича главни медийни представители и модни знаменитости от Полша и Европа.

В SAPU студентите са в сърцето на една жизнена общност, жива с творческа енергия. Те са заобиколени от хора, които обичат това, което правят, с идеи и талант, планове и страст. Какво се случва в класната стая отразява това, което се случва всеки ден в семинарите, изложбените зали и ателиета на индустрията. Модата е много разнообразна индустрия и изисква решителност, упорита работа, гъвкавост и страст за успех. Нашето училище е за мотивирани емоционални модни ентусиасти, достатъчно информирани и достатъчно зрели, за да се ангажират с курс, изискващ както ширината, така и дълбочината. Студентите получават интензивно образование с индивидуално внимание. Училището, на едно място, позволява на студентите да общуват свободно и често, насърчавайки обмен на идеи и дебати. Неформалната, оживена атмосфера създава общност от работни артисти.

Просперитет на дипломираните превозвачи

Нашите възпитаници работят във всички области на модата и в широк спектър от модни компании, както производители, така и търговци на дребно. В длъжностните характеристики са включени дизайнерски предприемачи, дизайнери и консултанти на свободна практика, дизайнери, модни журналисти, стилисти, фотографи, илюстратори, търговци и представители на обществените отношения. Някои възпитаници създават свои собствени семинари и постигат независимост и уважение като професионалисти, продавайки своите уникални умения и работа. През петте семестъра на обучение в САПУ можете да подготвите изключително портфолио от произведения на изкуството, картини, дизайн и снимки, които ще отворят вратите към най-добрите модни училища в Европа, включително Централния колеж за изкуство и дизайн в Лондон и Кралската академия в Антверпен. за изящни изкуства.

Места

Краков

Address
ul. Zamoyskiego 52
30-523 Краков, Малополско воеводство, Полша