International Language School of Poland

Представление

Прочетете официалното описание

The ILSP използва модерна учебна програма, която разкрива как да се научат английски езикови умения най-ефективно чрез комбиниране-English говорене, слушане и четене в подкрепяща среда за обучение. Нашите уроци включват изобилие от възможности за студентите да използват езика като игри, двойки работа, групова работа, проекти. Има шест нива в рамките на курсовете от начинаещи (А1) до Advanced (C2).

коридор

За тези ученици, чиито цели са образователна и които искат да учат английски език интензивно, програмите за ILSP предлагат възможност да се съсредоточи върху разширено лексика и граматика, подобряване на слушане и говорене умения и други свързани теми. Ние предлагаме курсове за подготовка на IELTS изпит, курсове по бизнес английски, медицински английски език и английски език за туризъм.

Нивото на всеки участник се разгледа внимателно преди започване на курса. Учениците трябва да попълнят входен тест и имат събеседване. Те са снабдени с всички учебни материали и брошури, изисквани от програмата на курса. Студентите имат достъп до ресурсите библиотеката на училището.

office2 The International езикова гимназия Полша е с персонал от екип от квалифицирани, посветени и опитни преподаватели. Ние гарантираме, че нашите учители са професионално подготвени в преподаването на английски на говорещите други езици. Те работят много усилено, за да предостави интересни и забавни езикови уроци. Те са приятелски настроени и винаги се радваме да помогнем.

Ние правим нашите ученици да се чувстват като у дома си, като ги подпомага с преработка на визовия режим, летищни трансфери, настаняване и постоянна подкрепа по време на престоя си. За студенти, които предпочитат да съчетават обучението си с вълнуващи екскурзии до исторически и културни забележителности, ние предлагаме разнообразни екскурзии и пътувания в Полша и Европа. Социални програми, високо качество на настаняване и подкрепата, която предоставя по време на престоя на учениците ще им помогне да се възползват максимално от свободното си време в чужбина.


Ние предлагаме лични, приятелски и професионално обслужване и адаптираме нашите програми, съответстващи на Вашите изисквания, разбира се. Посетете Полша да подобри английския си, нови приятели, опитайте своята кухня, да научат за своя ярък история и култура, да се насладите на посещение величествени планински вериги, великолепни езера и реки и събира спомени за цял живот.

Места

Варшава

Address
International Language School of Poland
ul. Bagatela 10 lok. 30
00-585 Warszawa

Варшава, Мазовецко войводство, Полша