CIAL - Centro de Linguas

Представление

Прочетете официалното описание

За нас

ФИНАНСОВО е компания с над 50 години опит, основана през 1959 г. като езиково училище за португалския народ.

Ние предлагаме широка гама от услуги в области, свързани с езици и езиковото обучение, предоставяне на иновативни решения за международна комуникация. Качеството на нашите услуги се проверява от национални и международни организации.

Ние популяризират знанията и самостоятелно развитие на нашите клиенти, както на лични и професионални нива, чрез превъзходството на предоставяните услуги и ангажимента на висококвалифициран и опит екип от сътрудници и учители.

Някои от нашите клиенти:

AIG Европа, AXA Португалия, Barclays Bank, Banco де Португалия, Banco Mundayl, BASF, Bayer, BP Португалия, Boehringer Ingelheim, Credit Suisse, CTT, EPAL, GALP Energia, IBM, Instituto Camões, Instituto Nacional де Defesa, L'Oreal Португалия , Proctor & Gamble, Repsol, Samsung, SAP, TMN, UBS Bank, Уницеф, Vodafone

НАСТАНЯВАНЕ SERVICE

ФИНАНСОВО предлага две основни възможности за настаняване:

Private Home Настаняване

Private Home Настаняване помага на студентите да се запознаят с езика, като говори на техния домакин. Внимателно подбрани домове ФИНАНСОВИ предлагат настаняване и закуска, както и семейна среда. Студентите са поставени в единични стаи и ще бъде единственият роден говорител на техния език в къщата. Училището се достига пеша или с обществен транспорт, никога не повече от 15-30 минути път.

Споделено Апартамент Настаняване

В нашия Лисабон и Фаро Споделени Apartments, студентите могат да изберат да останат в единични или общи помещения и ще се възползват от по-самостоятелно настаняване, идеален за по-дълъг престой, но и за краткосрочен престой. Апартаментите са напълно обзаведени, с кабелна телевизия и WiFi. Баня и тоалетна, кухня и хол са споделени с други ФИНАНСОВИ студенти.

В двата града училищата са на пешеходно разстояние.

Когато учениците предпочитат друга опция, ФИНАНСОВО е щастлив да помогне в намирането на подходящ хотел, общежитие или на самообслужване настаняване в апартаменти.

Моля, обърнете се за списък с места, които предлагат специални цени за нашите ученици.

ТРАНСФЕР SERVICE

A трансфер е на разположение за студенти, които желаят да бъдат изпълнени на летището (или влак / автогара). Студентите са приветствани от член на персонала ФИНАНСОВО и взети, обикновено с такси или личен автомобил, до мястото за настаняване по техен избор.

Услугите за студентите

ФИНАНСОВО има Service Student, която ще консултира и да помогне на учениците не само в случай на проблеми или съмнения, свързани с курса, на жилище или на социалните и извънкласни програма, но също така и с всеки друг аспект на престоя си в Португалия. Учениците трябва да се свържат с лицето, отговарящо на тази услуга директно, или чрез рецепционистите или учители.

Места

Лисабон

CIAL - Centro de Linguas

Address
Rua Actor Taborda, 55-1º Esq.
1000-007 Лисабон, Лисабон, Португалия
Уебсайт
Телефон
+351 21 794 0448

вид игра на карти

Address
Rua General Humberto Delgado, 5
8000-355 вид игра на карти, Област Фаро, Португалия