Educa - Russian Language Center

Представление

Прочетете официалното описание

Основана през 2004 г., в центъра на чужди езици EDUC за повече от 10 години сред първите десет езикови училища, не само в Санкт Петербург, но и в цяла Русия.

Преподаването на руски език като чужд език е основната ни специализация, така че през 2006 г. в нашия център е създаден за образователно-методичен отдел за подобряване на съществуващите и създаване на нови програми за обучение.

Ние предлагаме не само бързо и ефективно обучение на програмите Руски авторски, но също така и пълната подкрепа на клиента, което включва следните аспекти: EDUCA Центъра за подкрепа Чужди езици Visa. Ние ще Ви помогнем с всякакъв вид виза и ще направи всичко, за да издават документите, не ви притеснява.

Избор на подходящо място на пребиваване. Ние имаме огромна база данни от семейства, които са готови не само да ви предостави стаята, но ще се радваме да прекарват времето си с вас, показващи града и да си поговорим на Руски!

Посрещане на летището, трансфер и населеното място. Вашият личен мениджър ще ви помогне с багажа си и изчистване!

Добре дошли Pack! Това включва:

Карта на Санкт Петербург нашата студентска карта с контактен център и вашия личен треньор, за спешни телефонни номера и информация за класовете нашият автор употреба в Санкт Петербург, което показва туристическите атракции, най-удобният начин за вас и все още много и много полезна информация! ученическа карта! Вие ще бъдете в състояние да отидат в музеи с отстъпка или безплатно! нашата фирма тетрадка и химикалка в клас!

Кръгла денонощно. Винаги можете да разчитате на нас! EDUC Хайде, чакаме ви!

Места

Санкт Петербург

Address
Mayakovsky st. 16,
Санкт Петербург, Sankt-Peterburg, Русия