Educacentre Language School

Представление

Прочетете официалното описание

Научете руски с EducaCentre.

educa_centre_

Нашето училище е създадена през 1989 г. и през последните 20 години сме изградили репутация за предоставяне на висококачествени руски езикови курсове в Санкт Петербург.

Всяка година ние приветстваме стотици студенти от над 50 различни страни, включително Бразилия, Германия, Франция, Италия и Великобритания.

Нашата мисия е да осигурим страхотни курсове за качество на руски език на достъпни цени. Независимо дали искате да научите руски за бизнес или за ежедневието и комуникация или просто за ваше собствено удоволствие, ние имаме един курс, който отговаря на вашите нужди!

Когато решите да учи в Educacentre, ще се присъедини към нашите студенти от цял ​​свят споделят същото желание да се учи руски език в културната столица на Русия.

Всички наши курсове, водени през цялата година, така че можете да започнете, когато искате да.

Моля, отделете време, за да разберете за нашите качествени курсове и големи цени.

Ако имате някакви въпроси, а след това се свържете с нас и ние ще се радваме да Ви помогнем!

Защо EducaCentre?

С професионален преподаване, предоставена от квалифицирани преподаватели; оживени, динамични и ефективни езикови курсове, набор от внимателно подбрани възможности за настаняване, вълнуващи дейности и персонализирана подкрепа, ние ви предлагаме най-добрата услуга, така че ще получите най-доброто от времето си с нас.

educa_centre

Места