Strelka Institute

Представление

Прочетете официалното описание

Strelka Institute за медии, архитектура и дизайн „ Strelka Institute е основан през 2009 г. от предприемача и филантроп Александър Мамут с мисия да промени физическите и културните пейзажи на руските градове. Институтът насърчава положителните промени и създава нови идеи чрез своите образователни дейности.

Стрелка е разположена в бившите помещения на сладкарската фабрика Красни Октябр на Болотния остров в Москва. Институтът е създаден като много публично пространство и се е превърнал в важен център за местната дизайнерска общност. Бар Strelka на института, социалното сърце на Strelka с тераса с изглед към река Москва е известен със своята атмосфера и уникални събития.

Институтът провежда редица образователни и обществени програми, включително експериментална следдипломна изследователска програма и мозъчен тръст The Terraforming, програма за ръководство на Architects.rf и онлайн курсове за градски специалисти в Русия, Strelka Summer & Strelka Weeks живи обществени програми в Москва и други градове в Русия, издателска програма Strelka Press и онлайн медийна платформа Strelka Mag. Освен това Институтът редовно програмира професионални събития и форуми и разработва програми за партньорство. Изпълнителен директор на Института е Варвара Мелникова.

Нашата работа може да бъде обяснена чрез редица проекти по-добре, отколкото с една дефиниция. През последното десетилетие Институтът се разраства органично и в този смисъл Стрелка е място, движено от любопитство. Вместо да заявяваме и разпространяваме даден опит, ние изследваме и изследваме нови територии в диалог с мрежа от подготвени експерти и други хора и разпространяваме този подход към обучението.

Места

Москва

Address
Bersenevskaya Naberezhnaya,5A
119072 Москва, Москва, Русия

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: