Tyumen State Oil and Gas University

Представление

Прочетете официалното описание

TSOGU - една от най-големите научни и образователни комплекс на Русия, включително и всички степени на образование от общото образование, среднегопрофессиональногои висше образование (специалност, студент, завършил), за да и докторските програми за обучение и преквалификация, програми елит техническо образование. TSOGU - единственият университет от Урал до Тихия океан, обучението на персонала на всички нива в целия спектър от специалности стратегически важни за нефтената и газовата промишленост на страната. По данни на експерти, 65-70% от завършилите висше образование са заети в добива на нефт и природен газ в региона, са завършили TSOGU.

Университетът предоставя образователни услуги в 4 специалности, 38 ерген и 24 области на магистратурата. В TSOGU спаси дестинации специалности, признати от стратегическо значение за Русия. Към днешна дата, 388 TSOGU осъществява образователни програми на всички нива на обучение.

Институциите на висшето образование са представени в Тюмен TSOGU четири институти: Институт по геология и добив на нефт и газ, Транспорт институт, Институт по индустриални технологии и инженеринг, Институт по мениджмънт и бизнес.

В strukturuTyumGNGU включва клонове, raspolozhennyena региона Тюмен в Novy Urengoy, Noyabr'sk, Сургут, Nizhnevartovsk, Tobolsk, Ялуторовск, Заводоуковск. Като част от университета са изследователски институти, центрове и лаборатории, като 4 от тях са създадени във връзка с RAS.

Партньорства за година, свързани TSOGU с основен нефт и газ, транспорт и фирми. Такива като ОАО "ЛУКОЙЛ", АД "Sibnefteprovod", ОАО "Газпром", АД "NK" Роснефт "," Baker Hughes "," Schlumberger "," Халибъртън "," CCA DoytagDrilling "," Репсол "и др.

Приоритет в сътрудничество с Университета на предприятия, е сключването на дългосрочни комплексни договори, предвиждащи обучение на специалисти с висше образование, предприятия, развитие на умения, холдингови дружества на дни, организиране на учениците, заетостта на дипломираните висшисти. Venture партньори са от голяма полза за гимназията в обновяването и модернизирането на образователната-индустриална база - е създаването оборудвана с най-новите технологични лаборатории, класни стаи, компютърни лаборатории, центрове за обучение.

TSOGU има мощен научен потенциал, който е натрупан в продължение на няколко десетилетия. Днес, като част от научната корпус TSOGU 225 лекари, професори, 787 доценти. Сред тях са три академици, 4, член-кореспондент на РАН, както и повече от 100 пълноправни членове и съответните членове на Академията на науките, победителят Ленинска премия, победител Държавна награда 3, 7 Заслужил науката и технологиите на Руската федерация.

В момента в TSOGU обучени над 1400 граждани от CIS (Азербайджан, Беларус, Казахстан, Киргизстан, Молдова, Украйна, Таджикистан, Грузия, Туркменистан) и далеч (Великобритания, САЩ, Канада, Китай, Германия, Франция, Монголия) в чужбина. Специално за чуждестранни участници разработи вълнуваща програма за по-нататъшно образование, лятото и зимата, което не само ще ви позволи да се запознаят с традициите и обичаите на жителите на Западен Сибир, за да се повиши нивото на владеене на руски език, но също така и да се учат от водещи експерти в производството на петрол и газ.

All TSOGU развива активно сътрудничество с чуждестранни университети-партньори с посредничеството и финансовата подкрепа на заинтересовани чуждестранни петролния и газовия сектор на икономиката. Тази програма "приобщаващо образование" на Института по геология и добив на нефт и газ и TSOGU институт Petroleum Технически университет технология Clausthal (Германия) и на Института по геология и Институт neftegazodobychiTyumGNGU и "Висше училище на минните дейности университет в Мадрид (Испания).

От юни 2007 г., възпитаници и преподаватели TSOGU могат да получат приложението към дипломата.

Места

Тюмен

Address
Tyumen State Oil and Gas University
38, Volodarskogo St.

625000 Тюмен, Тюменска област, Русия