GBN Training Centre

Представление

Прочетете официалното описание

ЗА ЦЕНТЪР ЗА ОБУЧЕНИЕ НА БИЗНЕС МРЕЖАТА ГУЛФ (GBNTC)

Създадена през 1993 г., Gulf Business Network Group (GBN) се превърна в една от най-големите бизнес мрежи в района на Персийския залив, като предлага професионална консултация с добавена стойност и специализирани технически услуги в непрекъснато разширяващите се области на пречистването на водата, ,

Учебният център за бизнес мрежи в Персийския залив (GBNTC), дъщерно дружество на GBN, създадено през 2006 г., предлага висококачествени вътрешни курсове и сертификационни програми в областта на бизнес мениджмънта, информационните технологии, проучванията за устойчивост, околната среда и съоръженията, инженерните науки и науките за живота. GBNTC също така предлага висококачествени и уникални програми за професионално обучение за професионалисти, които искат да научат нови умения, свързани с конкретна търговия или професия.

Всички обучителни програми и курсове, предлагани от GBNTC, са специално пригодени въз основа на специфичните нужди на нашите делегати и заинтересовани организации. Ние организираме тези курсове за обучение в сътрудничество с Обучителни курсове Арабия. Нашите програми имат за цел да помогнат на онези организации, които искат техните служители да подобрят своите умения и знания в множество области на обучение. GBNTC също ще отвори програми за обучение и сертификати, които са подходящи за бюджета за обучение и квалификацията на повечето от организациите на техните служители.

Нашите курсове придобиват популярност сред висшите бизнесмени и мислители, професионалисти, консултанти и дори академици с течение на времето. Понастоящем можете да избирате от различни курсове в следните области на обучение:

 • Бизнес мениджмънт
 • Информационни технологии
 • Заобикаляща среда
 • Проучвания за устойчивост
 • Професионално обучение
 • Науки за живота
 • Противопожарно, безопасно и Hazmat обучение

В стремежа ни да повишим нивото на квалификация на регионалните професионалисти в бизнеса, от време на време ще добавяме нови програми и сертификати. Засега можем с гордост да заявим, че екип от висококвалифицирани и сертифицирани професионалисти, всеки експерт в своята област, предлага тези курсове на присъстващите от различни страни от региона на Персийския залив. Най-важното е, че завършилите ни са наети в някои от най-големите организации в ССЗ и в други части на света.

Последно, но не на последно място; бързо се развиваме като основен ресурс за обучение, особено за региона на MENA. Разработваме дългосрочни взаимоотношения с нашите клиенти, за да сме в крак с нововъзникващите технологии и да поддържаме нашите програми актуални. Ние се ангажираме да предоставим уникално учебно преживяване, което ви позволява да задоволите нуждите на организацията си и да я вземете на нови висоти за успех.

ВИЗИЯ И МИСИЯ

Създадена през 1993 г., Gulf Business Network Group (GBN) се превърна в една от най-големите бизнес мрежи в региона. Центърът за обучение в мрежата на Персийския залив (GBNTC), дъщерно дружество на GBN, създадено през 2006 г., е специализирано в персонализирани вътрешнофирмени курсове за сертифициране, базирани на конкретни нужди на организациите. GBNTC ще осигури тези курсове за обучение на лица в организации, които искат да подобрят своите служители в различните специализирани области на обучение. GBNTC е мястото, където компаниите се интересуват от обучението на служителите и сертифицирането им в специални области на обучение от известни институти и водещи в областта на научните работници, консултанти и водещи. Ние сме ангажирани да предоставим уникално учебно преживяване, специално разработено за нуждите на вашата организация.

Нашата мисия е да дадем възможност на хората да получат знания, където могат да учат и да превъзхождат в своите сфери на обучение.

Нашата визия е да стане водещ център за обучение в региона, който ще помогне за изграждането на по-добро общество, общност и работна сила, като осигури висококачествено обучение.

Нашите ценности:

 • Уважение: Ние предлагаме учебна среда, която обхваща и насърчава разнообразието между идеите и хората.
 • Превъзходство: предлагаме отлични постижения и качество на нашите участници в програмата.
 • Творчество: насърчаваме нови идеи и насърчаваме творчеството в нашите класни стаи, което води до по-ефективно учене.
 • Почтеност: ние третираме всички наши делегати честно, справедливо и етично.
 • Услуга: Ще получите най-високото ниво на първокласни услуги за клиентите.
 • Учене през целия живот: ние вярваме в предлагането на такава среда на нашите делегати, които култивират ученето през целия живот.

Защо GBNTC?

Разработваме дългогодишни взаимоотношения с нашите клиенти, за да поддържаме нашите програми актуални и съответстващи на нуждите на клиентите, изискванията на индустрията и пазарните изисквания. Независимо дали имате хиляди служители или само двама, знаем, че ви е нужно обучението и знаете как най-добре да осигурите това обучение на вашите служители. Чрез партньорство с водещи университети на Ivy и водещи експерти от бранша; ние се ангажираме да предоставим уникален учебен опит, специално разработен за нуждите на Вашата организация. Основната услуга, която предлага GBNTC, е да улесни и организира вътрешни курсове за персонализирано обучение от известни институти, които ще позволят на физическите лица да получат сертификати във всяка област на обучение, което ще осигури на организациите печеливша позиция, която ще им позволи незабавно да напреднат конкурентната бизнес арена.

Места

Ал Хобар

Address
P.O. Box 77509,
Alfannar building #7, Qurtaba neighborhood on King Fahd Rd

31952 Ал Хобар, Източна провинция, Саудитска Арабия