Boston Business School Singapore

Представление

Прочетете официалното описание

Бизнес училище в Бостън Е институция за частно обучение, създадена през юли 2004 г.

Ние сме регистрирани в CPE от 20 май 2010 г. Комитетът за частно образование (CPE) е част от SkillsFuture Singapore (SSG). Нашата регистрация е валидна за четири години до 2 юни 2019 година. На 27 октомври 2016 г. получихме сертификат EduTrust. Понастоящем важи до 26 октомври 2020 г. Наградата за това сертифициране по същество означава, че Boston Business School има по-висок стандарт за осигуряване на качеството за доставка на програми за възрастни и след средно образование.

В подкрепа на нашата визия да бъдем лидер в областта на образованието за възрастни и след средното образование, ние сме си партнирали с Конфедерацията на туризма и хотелиерството (CTH) и Pearson Qualifications International (PQI) във Великобритания, за да посрещнем предизвикателствата на производството на следващото поколение от конкурентоспособни и конкурентоспособни в световен мащаб Високо квалифицирана работна сила. Ние също така предлагаме местни програми за управление на хотелиерството, проектирани да бъдат предизвикателни и иновативни, отговарящи на високи академични и индустриални стандарти.

Имаме екип от квалифицирани, опитни и ангажирани хора, ангажирани да осигурят успеха ви.

Ние се намираме в BUGIS, една от най-проспериращите части на града. Достъпен с редица обществени транспортни средства, можете да бъдете в клас в рамките на минути, където и да сте в Сингапур. Има и много хотели, ресторанти, търговски и развлекателни центрове в близост до училището.

Мисия и визия

{М.} Да се ​​създадат възможности за ученици, международни студенти и работещи възрастни да придобият основни умения, знания и ценности, за да ги подготвят за едно вълнуващо бъдеще.

{V.} Лидер в обучението за възрастни и след средното образование.

Ценности

  • СТУДЕНТСКИ ФОКУС : Преодоляване на очакванията и наслада на клиентите.
  • РАЗРАБОТВАНЕ НА ХОРА : Бъдете отворени за промяна и поемат отговорност за собственото учене и развитие.
  • ОБРАЗОВАТЕЛНА ЕКЗЕЛЕНЦИЯ : Ангажирайте се да постигнете по-високи показатели.
  • ИНОВАТИВНА КУЛТУРА : Правете нещата по различен начин и правете различни неща.
  • ПАРТНЬОРСТВО В ОБЩНОСТТА : Бъдете любезни към по-малко привилегированите и грижите за околната среда.

Места

Сингапур

Address
520 North Bridge Road #03–01
Wisma Alsagoff (opposite Bugis Junction)

188742 Сингапур, Сингапур

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: