CSM Academy International

Представление

Прочетете официалното описание

Послание от главния изпълнителен директор

CSM Academy International е създадена през април 2005 г. Тя предлага образователни програми, свързани с управлението на услугите, които са подобрени чрез връзките ни с няколко чуждестранни университети и организации, които са известни с техните специализирани курсове в сферата на услугите. През август 2017 г. получихме наградата "EduTrust Singapore" за 4 години.

Ние признаваме факта, че предлаганите академични програми са в изобилие и по този начин искат да бъдат в състояние да отговорят на нуждите на сектора на услугите, при което едва ли са налице дипломи или степени за академични услуги. Обслужващата индустрия вече възлиза на повече от половината от БВП на страната в този регион и оттук става ясно, че отличното обслужване на клиентите е ключът към конкурентно предимство в бизнеса.

Службата е всичко за успеха на вашата организация, независимо от естеството на вашата индустрия, да бъде в здравеопазването, гостоприемството, туризма, ИТ и дори производството.

Доброто обслужване на клиенти не е просто задължение на персонала на фронта. Тя трябва да проникне в организацията, чрез която висшето ръководство трябва да вярва в нея и да разговаря с разговорите, за да създаде култура на обслужване в компанията, като по този начин програмите ни за управление на услугите от ниво сертификат до магистър ще покрият всички нужди на компанията във всички сектори ,

Ние се ангажираме да осигурим висок стандарт на обслужване чрез насърчаване на среда, благоприятна за обучението на студентите. Разработихме политики за прозрачно обезщетение, които бяха разпространени до нашите ученици и предадени в нашия комуникационен канал в наръчника за студентите, уебсайта и т.н., за да ги уверим, че освен благосъстоянието им се грижат за тяхното благосъстояние.

Нашите преподаватели и преподаватели се избират въз основа на техния предмет, опит и всеотдайност. Имаме повече от 61 академичен персонал на пълен работен ден и / или непълен работен ден, включително екип от 16 преподаватели / професори / доценти от нашите партньорски университети, които редовно провеждат интензивни лекции по бакалавърски и магистърски програми , От общо 61 академични кадри група от 11 регистрирани медицински сестри в Сингапур заема водеща роля като преподаватели за медицинска сестра за средно образование, за да обучат нашите студенти в сертификат ІІІ в старческа работа, сертификат по терапевтични и кърмещи курсове. Не полагаме усилия да осигурим най-доброто за нашите ученици в стремежите им да постигнат своите мечти и амбиции.

csm-about-ceo-signature.png

Главен изпълнителен директор (мениджър на PEI)

CSM Academy International

Нашата визия

Да бъдеш премиер педагог за върхови услуги

Нашата мисия

Да вдъхнови страстта за служба и принос към обществото чрез върхови постижения в непрекъснатото образование

Нашите ценности

Отговорност, почтеност, страст и отлични постижения (RIPE)

Нашата култура

Отворена и проницателна среда за обучение, с взаимно уважение и професионализъм за изграждане на организация с висока производителност

Места

Сингапур

CSM Academy International

Телефон
+65 629 629 62