Dimensions International College

Представление

Прочетете официалното описание

РАЗМЕРИ Осигурява цялостно образование с много програми за обогатяване и социални дейности както за местни, така и за чуждестранни студенти. Подготвям Международни студенти За предстоящите образователни предизвикателства нашите подготвителни програми са действали като трамплин за подпомагане на тези студенти да получат достъп до правителствени училища и институции от 2001 г. насам. Комплексното оборудване на колежа, включващо съвременни аудитории, библиотеки, столове, многофункционална зала, стаи за тренировки за гостоприемство, лаборатории, игрища, баскетболни игрища и бадминтонни игрища, както и нашият екип от квалифицирани преподаватели, позволиха на нашите ученици да учат и да учат Благоприятна и поддържана среда.

В допълнение, ние предлагаме a Пълен набор от всеобхватни програми Като езикови, подготвителни, гостоприемни и курсове за висше образование, които да се погрижат за нуждите на отделните хора и да им помогнат да запалят кариерата си след дипломирането си.

Една от целите ни е да стимулираме нашите програми за висше образование. Наш Програми и магистърски програми Предоставят на студентите и работещите възрастни, които са осъзнали необходимостта от непрекъснато усъвършенстване на знанията и уменията си. Подобно на бизнес училище, студентите могат да избират от различни програми, вариращи от Бизнес и Мениджмънт до Счетоводство и Финанси.

Осигуряването на качествено образование винаги е било нашият основен фокус. Ние упорито прилагаме високи стандарти към нашите бизнес операции. В резултат на това сме постигнали много престижни награди като 4-годишно сертифициране на EduTrust от Комитета за частно образование (CPE), Сингапурски клас на качество (SQC) и Сервизен клас в Сингапур (клас S), Като признание за изключителната ни организационна перспектива, ние получихме престижната награда SQC Star сертифициране от СПОРТ Сингапур През 2016 г Награда SQC Star Бележи нов етап за нас и бяхме почитани да излезем като една от водещите институции за постигане на отлично представяне в бизнеса.

В същото време, нашият ангажимент да предоставим непоколебима подкрепа на общност от мултинационални студенти продължава да гарантира, че учениците от КИТАЙ, Корея, Индия, Виетнам И други държави получават подкрепата и услугите, които се нуждаят за успешно обучение РАЗМЕРИ.

Зрение

Да бъде водещата институция, предоставяща алтернативен път към холистичното образование в частната образователна индустрия

Мисия

Да вдъхновявате студентите да имат страст към учене

Основни ценности

  • Посвещение - Да предоставяме качествени услуги във всички аспекти на процеса на доставка - Отчетност - Да бъдем прозрачни и отговорни във всички курсове и услуги, предлагани на студентите - Надеждност - Да осигурим последователни и надеждни услуги в съответствие с условията на EduTrust - Предприемачество - Да демонстрира по всяко време предприемачески дух, за да отговори на изискванията за растеж на колежа

КУЛТУРА

Качествени услуги за студенти.

Места

Сингапур

Address
58, Lowland Road (Kovan MRT)
547453 Сингапур, Сингапур