First Media Design School

Представление

Прочетете официалното описание

37995_DSC_0338.jpg

Преглед

FMDS се стреми да трансформира умовете и да създава съдби. Цялостното планиране и развитие на кариерата за учениците възниква през цялото време на учебното им пътуване, за да съответстват на отделните цели В крайна сметка, училището има за цел да подхранва поколенията на дизайнерите, за да станат майстори на собствените си съдби.

За FMDS

First Media Design School (FMDS) е специализирана бутикова дизайнерска институция, предлагаща програми за дизайн, дизайн и проектиране на предприемачество. Това е образователното подразделение на First Media Group, една от най-наградените групи в Сингапур в индустрията на дизайна.

FMDS е установила глобални партньорства с университети, разположени в САЩ, Великобритания и Австралия, като предоставя на студентите широка гама от висши учебни Pathways .

Отвъд Сингапур FMDS в момента развива таланти в три други страни от АСЕАН:

  • Рафълс Колидж в Индонезия
  • ARVA School of Fashion в Индонезия
  • Кариерна академия Азия (CAA) във Филипините
  • Кент Международен колеж във Виетнам

37997_FMD_For_Website-5220-2.jpg

За първата група медии (FM)

С повече от 25 години в бранша, FM Group е утвърдила репутацията си в Сингапур и в региона като водеща дизайнерска организация по избор. Проектният му опит варира от корпоративен

37996_FMDS_0358.jpg

Най-престижната бизнес награда за МСП в Сингапур

Под творческото и бизнес ръководството на Mark Phooi FM Group спечели наградата Enterprise 50 Start-Up Award през 2005 г. Марк получи и наградата "Топ предприемачи на годината" през 2006 г., организирана от Ротари клуб и Асоциацията на малките

FM групата е инструмент за създаване на няколко визуални проекта за национална идентичност. Предишните проекти включват проекти, предназначени за имиграцията

37998_FMDS_0362.jpg

FMDS Визия, мисия

зрение

FMDS се стреми да реализира визията от 10: 100, от която има за цел да подхранва 100 "дизайнери".

Мисия

FMDS се стреми да култивира едно ново поколение дизайнери, готови да работят в индустрията, които притежават както творчески, така и когнитивни търговски способности, чрез своята цялостна система за обучение, включваща дизайнерско мислене и управление на дизайна.

Система за стойности

Доверие, уважение, почтеност

37994_value-system.pngДоверие

е коренът на успеха. FMDS насърчава открития диалог със своите служители, заинтересовани страни, борд на директорите, акционери и партньори. С екип от съмишленици, работещи в прогресивна организация, доверието се превръща в ключов елемент за свързване между персонала на FMDS.

отношение

генерира лоялност и ангажираност сред персонала. FMDS има плоска йерархична структура. Тази структура се основава на взаимно уважение между всички нива на служителите чрез пряка и открита комуникация.

Интегритет

Честността чрез оперативна прозрачност и старание са неразделна част от добродетелите на управлението на училището. Репутацията на FMDS е дълбоко вкоренена в тези черти, които са основно необходими за изграждането на уважаван образователен институт.

професионализъм

FMDS винаги се стреми да привлича персонал, който олицетворява тези качества: професионализъм, глад и дисциплина.

37999_FMDS_0360.jpg

Места