TMC Academy

Представление

Прочетете официалното описание

TMC Academy е основана през 1981 г. в Сингапур. Тя предлага курсове по различни дисциплини, включително счетоводство, бизнес и мениджмънт, Infocomm Technology, хотелиерство / туристически мениджмънт и психология / консултиране. Също така предлага езикови курсове и курсове за свързване на чуждестранни студенти в Сингапурската образователна система.

TMC Academy е една от първите шест частни учебни заведения за придобиване на 4-годишната престижна сертификация на EduTrust, присъдена от Комитета за частно образование (CPE).

Защо да учим с TMC Academy ?

Бъдете подходящи за индустрията

Нашият консултативен съвет от индустрията преглежда учебните програми за обучение, за да отговори на нуждите на индустрията

Многообразие от обучения

Нашите силни връзки с индустриални асоциации и фирми ви дават достъп до външни индустриални събития

Атрактивни маршрути на прогресия

Бързо проследете курс с програмата си за висше дипломиране, равностойна на първите 2 години от 3-годишна степен на отличие в Обединеното кралство!

Финансовата помощ е налице

От стипендии за обучение, стипендии за заеми, финансирайте лесно образованието си.

зрение

Водещата академия, която развива успешни и високоспециализирани висшисти.

Мисия

Ние се ангажираме да предоставяме висококачествени курсове с умения и знания, свързани с отрасъла, в среда, която подхранва.

Марка визия

Нашата визия за марката "Making Dreams Real" показва, че споделяме стремежите на нашите студенти като наши собствени и ние се грижим да помогнем на реалните мечти на нашите ученици.

Мисия на марката

Стремим се да създадем истински вдъхновяващо пътуване на ученето, откриването и реализацията на нашите ученици, за да им помогне да превърнат своите мечти в реалност. Това преследване е съкратено в NICE - всяка стъпка, предприета с нашите ученици, е момент за нас:

възпитаване
Вдъхновете
Грижа за и
Упълномощавайте ги да помагат да направят своите мечти истински.


Качествено образование

Нашият ангажимент

Тръгването за качество на TMC бе официално оформено, когато TMC получи наградата ISO9001: 1994 за курс за дизайн и разработка за диплома по бизнес администрация и маркетинг програма. Скоро след въвеждането на новия стандарт ISO, TMC отново задоволи ангажимента си за качество, като получи наградата ISO9001: 2000 през 2002 г. По това време обхватът на сертифицирането бе разширен, така че да обхване проектирането и доставката на патентовани / непартийни Програми, администриране и провеждане на програми за дистанционно обучение и предоставяне на помощни услуги.

През 2009 г. TMC успешно се преобразува в новия стандарт ISO9001: 2008 със същия обхват на сертифициране, но в по-широк обхват, благодарение на допълнителните училища в TMC. TMC реши да преустанови сертифицирането по ISO през 2015 г., тъй като сертификацията EduTrust е по-подходяща за образователна институция.Закон за частното образование

Законът за частното образование беше приет през декември 2009 г. за укрепване на съществуващата регистрационна рамка и разпоредбите за прилагане на институциите за частно обучение.

За CPE

Комитетът за частно образование (CPE) бе назначен от Управителния съвет на SkillsFuture Singapore (SSG) през октомври 2016 г., за да изпълнява функциите и правомощията си по отношение на частното образование по Закона за частното образование. CPE се подпомага от екип от специалисти от SSG за регулиране на сектора, предоставяне на услуги за студенти, обучение на потребителите и улесняване на усилията за развитие на способностите за повишаване на стандартите в местната частна образователна индустрия.

За да научите повече, моля, посетете www.cpe.gov.sg

През 2004 г. TMC получи наградата за качество на Сингапур (SQC) и скоро след сертификацията на SQC за организация на частното образование (SQC-PEO) от Спринг Сингапур. Тази награда е високо оценена в Сингапур и съседните азиатски страни. Това проправи пътя на TMC да се отдаде по-агресивно на азиатско-тихоокеанския пазар, като вкара повече международни студенти да учат в TMC. Сертификацията беше подновена през 2007 г. за още 3 години

През 2005 г. демонстрирахме и нашия ангажимент за качество, когато TMC получи сертификат CaseTrust for Education от CASE Singapore. Това удостоверяване се връчва на PEOs в Сингапур, които се ангажират да поддържат високо ниво на добри бизнес и практики на клиентите. През 2009 г. TMC успешно поднови сертификацията "CaseTrust for Education".

4-годишна сертификация на EduTrust

През май 2010 г. ангажиментът ни към качеството отново беше признат, когато TMC Academy получи престижната 4-годишна сертификация на EduTrust, присъдена от Комитета за частно образование (CPE), учреден по закон от Министерството на образованието. Схемата за сертифициране оценява ПЕИ в следните 6 области:

 1. Ангажимент на ръководството
 2. Корпоративно управление
 3. Външни агенти за подбор на персонал
 4. Услуги за защита и подкрепа на студентите
 5. Академични процеси и оценка на учениците; и
 6. Осигуряване на качеството, мониторинг и резултати

EduTrust

През май 2010 г. TMC Academy беше сред първите шест PEIS, които получиха престижната 4-годишна сертификация на EduTrust, издадена от Комитета за частно образование (CPE). CPE е създаден съгласно Закона за частното образование и е упълномощен със законодателната власт да регулира и повишава стандартите на частния образователен сектор в Сингапур. Сертификатът EduTrust остава активен досега.


Качество на услугата/>

Цел за качество на услугата

 1. Отговорете на отзивите в рамките на един работен ден.
 2. Решете жалбите / споровете в рамките на 21 работни дни.
 3. Резултатите от изпита за последната година да бъдат публикувани в рамките на 3 месеца от крайния изпит.
 4. Възстановяването ще бъде обработено в рамките на 7 работни дни.

Стратегия за опита на клиентите

В съответствие с целта ни да осигурим приятно и обогатяващо клиентско-студентско обслужване, ние се ангажираме да осигурим следното:

 • Клиентски ориентиран и безпроблемен процес на доставка
 • Съответна, точна и навременна информация и услуги
 • Опитен, квалифициран и страстен академичен състав
 • "По този начин се гарантира, че ние сме на всяка крачка с вас да се грижите, да вдъхвате, да се грижите и да ви даваме сили да превърнете мечтите си в реалност"

Съотношение "студент към учител"

Академичният съвет на TMC одобрява и приема следното:

 1. Hawthorn Language School: средно съотношение студент-учител 22: 1
 2. Други училища: средно съотношение студент-учител 40: 1
 3. Размер на класа до 21 за компютърни лабораторни сесии
 4. Клас размер до 70 за теоретични сесии

Места

Сингапур

Address
TMC Academy
250, Middle Road

188983 Сингапур, Сингапур