ACC Aviation Career Center

Представление

Прочетете официалното описание

Основни причини, поради които да изберете център за авиационна кариера като ваш партньор за обучение

ИНСТРУКТОРИ: Опитни авиационни инструктори ви осигуряват върха на линейния полет и теоретичното обучение

ЛЕТИЩЕ: Обучение по международно летище, осигурява безценни преживявания за бъдеща кариера като пилот на авиокомпания

ОБУЧЕНИЕ: Оптимизирано ориентирано към авиокомпанията обучение, повишаване на въздушния транспорт и използване на модерни онлайн технологии за обучение

БЕЗОПАСНОСТ: С перфектната безопасност, безопасността не е просто лозунг за нас, това е начин на мислене и правене

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Разположен в сърцето на Европа, с връзки до цяла Европа за по-малко от 2 часа

летище

Летище Марибор, което е близо до А1 и точно до магистрала А4, е лесно достъпно по шосе, влак или автобус. Други градове в близост до летището са: Любляна (120 км), Грац (77 км) и Загреб (107 км). Той също така е лесно достъпен с влак от всички посоки.

През 2005 г. системата за кацане на инструментите ILS CAT I и разпределителната трансформаторна станция бяха реновирани, а летището по-късно се обслужваше със самолетни полети от Словенски дух, ръст на Щирийския дух, който предлагаше редовни полети до Париж и Залцбург.

Новият терминал на летището е отворен през 2012 г., като капацитетът му е най-малко 600 000 души годишно, а през 2013 г. старият стар терминал също е обновен. Управлението на въздушното движение е услуга, предоставяна от наземни контролери, които насочват въздухоплавателни средства на място и чрез контролирано въздушно пространство и може да предоставя консултантски услуги на въздухоплавателни средства в неконтролирано въздушно пространство. Основната цел на ATC по света е да предотвратява сблъсъци, да организира и ускорява потока на трафика и да предоставя информация и друга помощ на пилотите. доставчикът на услуги за контрол на въздушното движение в Словения е Словения за аеронавигационно обслужване или СЛОВЕНИЯ КОНТРОЛ, със сертификат за единно европейско небе, осигуряващи аеронавигационно обслужване, което е безопасно, гъвкаво и с най-високо качество в словенското въздушно пространство. Постигане, гарантиране и постоянно подобряване на определените нива на безопасност.

Учениците в този вид среда работят много по-ефективно с напредъка в обучението си и се приспособяват добре към ситуацията и поведението в тази среда, по време на всички летателни модули, като стават конкурентни, успешни и безопасни пилоти.

Въздушно пространство и летища

Обучението се провежда в сърцето на ЕС, с изключително гъста среда и възможности за оптимално летателно обучение от Алпите до Средиземно море. Всички летища в района се използват и от нашето полетно училище за разширено пилотно обучение. Местоположението на обучението представлява идеална среда за ученика, тъй като той научава прецизна визуална и инструментална навигация в различни типове въздушни пространства и забележителности.

В Словения има три международни, големи летища. Те са оборудвани с различни видове екипировка, подготвят студентския пилот, за да се запознаят с всички тези типове, които може да се срещнат по-късно в реалната си длъжност като втори пилот или капитан. Всички летища разполагат с прецизни (ILS) и неточни помощни средства (VOR-DME, NDB-Locator и др.), Достъпни за висококачествено обучение по ИЧ (инструментален рейтинг).

По-голямата част от най-голямата словенска част от въздушното пространство е категоризирана като клас Е до 7 500 фута, което означава почти безплатно полет за всички полети за визуално обучение. Студентите могат да избират измежду 15 различни летища, като 13 от тях са безплатни за всички кацания и заминавания. Летищата са павирани (с асфалтирани писти) и тревни летища. Учениците използват и двете, за да научат разликите в техниките за кацане.

Обявяването на полета е много лесна задача - всички полетни планове се подават през интернет мини. 30 минути преди полета и не се изисква друга документация или одобрение от държавата, за неограничен полетен курс и упражняване на учебната програма.

Домашното базово летище на Aviation Career Center се намира в международното летище Maribor (Edvard Rusjan). Летище Марибор, което е близо до А1 и точно до магистрала А4, е лесно достъпно по шосе, влак или автобус. Други градове в близост до летището са: Любляна (120 км), Грац (77 км) и Загреб (107 км). Той също така е лесно достъпен с влак от всички посоки.

През 2005 г. системата за кацане на инструментите ILS CAT I и разпределителната трансформаторна станция бяха реновирани, а летището по-късно се обслужваше със самолетни полети от Словенски дух, ръст на Щирийския дух, който предлагаше редовни полети до Париж и Залцбург.

Новият терминал на летището е отворен през 2012 г., като капацитетът му е най-малко 600 000 души годишно, а през 2013 г. старият терминал също е обновен. Управлението на въздушното движение е услуга, предоставяна от наземни контролери, които насочват въздухоплавателни средства на място и чрез контролирано въздушно пространство и може да предоставя консултантски услуги на въздухоплавателни средства в неконтролирано въздушно пространство. Основната цел на ATC по света е да предотвратява сблъсъци, да организира и ускорява потока на трафика и да предоставя информация и друга помощ на пилотите. доставчикът на услуги за контрол на въздушното движение в Словения е Словения за аеронавигационно обслужване или СЛОВЕНИЯ КОНТРОЛ, със сертификат за единно европейско небе, осигуряващи аеронавигационно обслужване, което е безопасно, гъвкаво и с най-високо качество в словенското въздушно пространство. Постигане, гарантиране и постоянно подобряване на определените нива на безопасност.

Управлението на въздушното движение е услуга, предоставяна от наземни контролери, които насочват въздухоплавателни средства на място и чрез контролирано въздушно пространство и може да предоставя консултантски услуги на въздухоплавателни средства в неконтролирано въздушно пространство. Основната цел на ATC по света е да предотвратява сблъсъци, да организира и ускорява потока на трафика и да предоставя информация и друга помощ на пилотите. доставчикът на услуги за контрол на въздушното движение в Словения е Словения за аеронавигационно обслужване или СЛОВЕНИЯ КОНТРОЛ, със сертификат за единно европейско небе, осигуряващи аеронавигационно обслужване, което е безопасно, гъвкаво и с най-високо качество в словенското въздушно пространство. Постигане, гарантиране и постоянно подобряване на определените нива на безопасност.

Студентите в този вид среда работят много по-ефективно с напредъка в обучението си и се адаптират добре към ситуацията и поведението в тази среда, по време на всички летателни модули, като се превръщат в конкурентни, успешни и безопасни пилоти.

х

Места

Марибор

Address
Letališče Edvarda Rusjana Maribor (MBX)
Марибор, Административна единица Марибор, Словения

Програми