Infopulse University Ukraine

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в "INFOPULSE УНИВЕРСИТЕТ"

Infopulse университет е образователна общност, която предоставя различни обучения по информационни технологии. Ние ще ви помогне да се присъединят към IT-света на най-модерни технологии, очарователни идеи и новаторско общество.

Ние предлагаме живи обучения. Тя не е като видео лекция и автоматични задачи резултати проверки. Вие ще комуникира с треньор и той ще отговори на вашите въпроси и ще поправи грешките си.

На живо. Real. Ефективна.

Класовете са малки. Много малки удобни групи от 4 - 6 човека. Вашият треньор ще те познавам по име и ще има достатъчно време, за да се получи един-на-един от помощ с курса си работа.

Нашите преподаватели са високо квалифицирани професионалисти, ИТ инженери и разработчици желание за споделяне на знанията си с вас. Те са активни в кариерата си и донесе години практически опит.

програми на курса са разработени след консултации с водещи работодатели. Ще бъде в челните редици на най-новите разработки в IT с вашия треньор наставничество. Те носят перспектива на ИТ индустрията, които ще се възползват в класната стая и след като минете на вътрешен човек.

Включете се в нашите курсове сега и да започне да се промени вашата кариера! Стани разработчик на софтуер - добре платена, свободна и просперираща човек!

Заедно с курсове за обучение в "Infopulse университет" можете също получите степен в Европейския университет в Киев, Украйна. "Infopulse университет" си сътрудничи с Европейския университет в учебния процес. Можете да спечелите университетски кредити с успешно завършване на курсовете ни.

EuropeanUniviversity

Infopulse - доверен международен доставчик, предоставянето на първокласни ИТ решения

С офиси в девет страни, разположени в цяла Европа и Израел, Infopulse е един от най-големите аутсорсинг компании украинския ИТ. Предоставяне на върхови постижения в софтуерното инженерство, управление на инфраструктурата, и информационната сигурност, Infopulse е изградила репутация като надежден пълен набор от услуги доставчик на решения.

Места

Програми

Това училище също предлага: