B&D English School

Представление

Прочетете официалното описание

B

Нашето училище притежава триетажна сграда с покривна палуба в Аган-ан, Сибулан. Той е много близо до летището. Мястото е заобиколено от много курорти, разположени по красивия си плаж. Тук се намира главното летище Negros Oriental, летище "Дъмюге". Също така, в центъра на града се намира пристанище Симулано море. По-малко или по-малко 40-минутно пътуване до остров Себу става възможно с помощта на три вида морски плавателни съдове, независимо дали с баржи, лодка с помпа или бързо плавателен съд. Между другото, това е първата община в непосредствена близост до град Думаате, така че няма какво да се притеснявате, защото последната е много достъпна за хората

Ние сме филипинска акредитирана от правителството институция за обучение по английски език като втори език (ESL). Английската учебна програма на нашето училище е одобрена от Органа за техническо образование и развитие на уменията (TESDA) и е акредитирана от Бюрото по имиграция, Филипините.

B

Учителите в нашето училище са високообразовани, добре обучени и преподаватели. Също така имаме списък с преподаватели от ESL, акредитирани от TESDA, които помагат на студентите да усъвършенстват английските си умения за комуникация. Освен това, ние сме едно от училищата, които предлагат английска програма за обучение за ниска цена в удобна и комфортна обстановка. Следователно, отличното образование е гарантирано.

съоръжения

B

2 класна стая за мъже - добре вентилирани, широки класни стаи с индивидуални климатични инсталации и добро осветление, където студентите могат да научат английски без разсейване.

2 групи клас - добре вентилирани, по-просторни класни стаи с индивидуални климатици, добри осветителни и образователни материали.

Служба - стая за мениджърски и офис служители, които да задоволят загрижеността на студентите и учителите.

Стая за учители / факултета - стая за учителите да подготвят уроци, да утвърждават профилите на учениците и да формулират оценки.

16 стаи за общежития - 5 самостоятелни стаи, 5 стаи за двама души, 6 стаи за четирима души (без телевизор) просторна, добре проветрена стая с климатик, кабелна телевизия за частни и 2-ма стая и топъл и студен душ за единично, двойно , и множество заетост.

* Младите и жените студенти заемат отделни помещения.

1 Детска стая за игри - съоръжение, предназначено за семейства с деца, където те могат да играят и да се насладят на детските занимания.

Библиотека / Проучвателна зона - съоръжение с ресурси за учене, които студентите и учителите да използват в свободното си време за самостоятелно обучение и други академични цели

Фитнес зала - Имаме бягаща пътечка (бягаща машина), топка за баланс, дъмбел, натискане нагоре и т.н. за ученици, които желаят да подобрят и поддържат физическото си благосъстояние.

Покривна палуба - открито пространство с освежаваща атмосфера за училищни събития и други извънкласни дейности.

Пране на място - конкретна зона на покривната палуба за домакинска екипировка за измиване и сушене на ученически облекла и облекло на училището

Кухня и зала за хранене - добре поддържана зона за студентите да подготвят разкошното си ястие и да се подготвят от кухненски екипи.

Паркинг зона - широко пространство, което е изключително за училище и превозно средство.

В заключение има 24-часова дежурна охрана, осигуряваща безопасността на учениците и училищните помещения. И накрая, провинциалното седалище на Negros Oriental на Филипинската национална полиция (PNP) е само на няколко метра от B

Места

Dumaguete

Address
PUROK 1, AGAN AN, SIBULAN, NEGROS ORIENTAL


AGAN AN SIBULAN, NEGROS ORIENTAL

6201 Dumaguete, Централни Висаи, Филипини