Paradise English Boracay

Представление

Прочетете официалното описание

Paradise английски е канадска семейна собственост English Language център, който предлага курсове по английски език във Филипините на остров Боракай. Тя е създадена през 2005 г. и е нараснал с бързи темпове, тъй като неговото начало. Студенти от над 50 страни са присъствали на нашите програми и още продължават да се присъединят към нас всяка година. Ние твърдо вярваме, че с нашите канадски, британски и американски преподаватели, ние предлагаме висококачествени Курсове по английски език на нашите студенти на цена по-ниска от всеки друг език училище в Канада, Австралия или САЩ, и на по-високо ниво на образование, отколкото който и да е езиково училище в Филипините.

Ние сме акредитиран училище с Бюрото за имиграция, Асоциация на акредитираните училища във Филипините и са свързани с Британски съвет и Ascentis. Paradise английски е горд да спечели Choice Award за 2013 г. Студентски от LanguageBookings.com и удовлетвореността на клиентите Excellence Award от LanguageCourse.net.

Като курсове по английски език във Филипините особено на тропически остров ни прави като никой друг език училище никъде другаде по света. Наличието на силна международна общност и богат избор от интересни извън колежа дейности допълват нашия тласък към забавно в изучаването на място, което бе класирана най-добрия остров в света през 2012 г., и гласува най-добрият азиатски плаж в света през 2013 година.

Бъдеще

Paradise английски провежда внимателно подбрани курсове по английски език с качествени теми в реално време и реалния живот. Ние постави на сцената, за да научите днес, така че да са готови да използват новия си английски език, когато напускате класната стая. Paradise английски има много възможности, за да се обучават в: групови занимания, една по-една уроци, аква спортни, културни предавания и много открито и закрито. Използвайте езиковите умения, които сте научили в класната стая, когато се срещам с хора от различни страни на един и същи ден!

семейство

Paradise английски предлага курсове по английски език в близка до семейната среда. Ние се грижим за нашите студенти като семейство. Се чувстват спокойни в присъствието на администратори, учители и помощен персонал, които доставят отлично обслужване, за да допълнят вашия живот опит. Уверяваме ви, обучение в среда, която е справедлива, твърди и приятелски.

приятел

Paradise английски предлага курсове по английски език, които насърчават съвместното обучение. Увеличете си живот не само от слушане на уроците или отговорите на книги упражнения, но също и чрез създаване на разбирателство чрез класна стая и социално взаимодействие с вашите съученици и наставници. Направи нови приятели от всички краища на земното кълбо в един от най-пленителните места на земята!

Шега

Paradise английски интегрира забавно в ученето. Нашето място ни позволява да предложим най-добрата среда, благоприятна за живот, където езиковите умения се придобиват и подобряват като тропически остров приключения и между-културни дейности напълно допълват учебния процес. В Paradise английски, курсове по английски език никога не са скучни.

Места

малайски

Address
Boracay Language Institute
Cagban, Manoc Manoc
Boracay Island,
Malay, Aklan
Philippine Islands

малайски, Западни Висаи, Филипини