Akatem Learning

Представление

Прочетете официалното описание

Обучение в истински свят за по-добро бъдеще

Akatem Learning осигурява обучение за бъдещите дизайнери, които искат да променят своя свят и знаят, че дизайнът може да бъде мощна сила за добро.

Ние вярваме в ученето чрез правене; За разлика от други училища, ние не ви молим да седнете в теорията за класната стая в продължение на 10 седмици; ставането на професионалисти отнема повече от обучение в класната стая.

По време на нашите курсове ще приложите уменията, които научавате за реални проекти, така че да придобиете практически опит в решаването на проблеми, които са важни за хората. Когато научите с нас, ние не само ще ви дадем солидно образование в дизайна, но също така ще разберете как мислят клиентите ви.


Обучение в сърцето на дизайна. Финландия.

Финландия е известна със своето дизайнерско наследство и грижата си за общността, така че е невероятно място да стартирате брилянтната си кариера в дизайна и да започнете да правите промени в света си! Всички наши курсове са представени на английски език, за да се осигури максимална достъпност за учениците от целия свят.

Практикуващи, не само учители

Нашите инструктори просто не преподават теория; всеки има богат опит в своята професия както във Финландия, така и в чужбина и е активен практикуващ, а не просто преподаватели на пълно работно време. Нашият фокус е винаги върху практическите възможности, а не върху теорията, така че да завършите курса си със способността да работите в реалния свят.

Бизнесът на дизайна

Дизайнът никога не се случва във вакуум; Осигуряването на практическо обучение за дизайн означава да ви научи как работи проектът за проектиране. Докато завършите курса си, ще разберете как дизайнерите си взаимодействат с разработчици, мениджъри и друг организационен персонал и как дизайнът влияе на процеса и риска.

109807_helsinki-finland-view-of-pohjoisranta-street-N2H5PA7-01.jpg

Повече от курс

Когато посещавате Akatem Learning в Akatem Learning , вие получавате повече от място в класната стая; работата по реални проекти означава, че имате възможност да изградите портфолио от първия ден и да работите по решаването на проблеми както в екип, така и сами. Ще научите и как да съобщавате дизайнерски решения на бизнесмени и непроектиращи


Изградете кариерата си

Професионалният курс на обучение трябва да помогне за усъвършенстване на кариерата ви. Мрежа с хора в бранша по време на извънкласните ни събития и семинари и ще получите достъп до безплатни съвети за изграждане на кариера, за да ви помогнат да позиционирате портфолиото си, да създадете зашеметяващо резюме, да изградите професионална марка и да направите интервюто! И когато работите, останете част от общността на Akatem чрез безплатни покани за нашите текущи семинари и вечери в мрежа.


Редица възможности за учене

Не трябва да ходиш в университета, за да получиш чудесно образование. Akatem Learning предлага набор от курсови формати за обучаемите, които искат да учат на пълно работно време, на непълно работно време, вечер или дори през почивните дни. Защо обучението ви не е подходящо за живота ви?

Достъпно учене

Вашите мечти за постигане на разлика не трябва да бъдат възпирани от цената на висшето образование. Ние предлагаме достъп на избрани студенти до програмата Фондация Акатем; инициатива, предназначена да предостави на кандидатите в неравностойно положение достъп до нашите курсове за намалени разходи или пълни стипендии. Запитване сега за повече информация.

Места

Хелзинки

Address
Mannerheimintie 20B
Хелзинки, Финландия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: