Helsinki Summer School

Представление

Прочетете официалното описание

Искате ли да учат в чужбина? Helsinki Summer School предлага студенти и завършили в истинска международна, силно академично лятна сесия, където преподаването, основана на изследвания и талантливи млади умове се срещат и смесват, за да се създаде нещо ново. Ние Ви осигуряваме с август, че ще се открояват във вашия учебен план!

СЪОРЪЖЕНИЯ

Helsinki Summer School студенти се възползват от най-големите услуги и съоръжения, предлагани от университета на Хелзинки.

Moodle Online Learning Environment

Helsinki Summer School използва Moodle онлайн учебна среда за разпространение на учебни материали, курсови програми и обща информация. Някои от курсовете го използвате и за групова работа, учене и т.н. назначения Студентите ще получат своите пълномощия за Moodle, преди да дойде до Финландия.

Учебни центрове и компютърна техника

Студенти Summer училищни имат достъп до учебни центрове на университета и получават компютърна лиценз, който да им позволи да печатате черно-бели документи, за да имат неограничен достъп до обширни компютърни съоръжения и за използване на безжична интернет връзка в университета.

Libraries

При поискване, студентите могат да се издават сертификат за участие като им позволява да заемат книги от Университетската библиотека на Хелзинки.

Student кафетерии

Helsinki Summer Учениците могат да ядат на UniCafe студентски кафенета на всеки от кампусите.

Спортни центрове

HSS студентите имат право да използват фитнес залата и да участват в обучителните сесии групи, предлагани от физкултурните салони и спортни центрове UNISPORT в Университета на Хелзинки за един студент изгодна цена.

Места

Хелзинки

Address
Helsinki Summer School
Fabianinkatu 33

FI-00014 Хелзинки, Финландия