École Intuit.Lab

Представление

Прочетете официалното описание

За École Intuit.Lab

Ecole intuit.lab, Мумбай е френски образователен институт за графичен дизайн и визуална комуникация. Тя е основана през 2011 г. от Патрик Феликс, Климент Дерок и Фредерик Лаланд. Визията на тези ветерани от индустрията е да изграждат култура, а не само училище. Култура, в която творческите умове получават свободата да иноватират, създават и стават част от дизайнерската революция.

Днес учени професионалисти от всички области осъзнават ролята на дизайна в бъдеще. Технологиите и дизайнът заедно водят света чрез най-монументалната му трансформация и вие можете да бъдете част от това движение.

Не искате ли просто да мислите, да правите, да почивате и да мислите отново? В intuit.lab любопитството, енергията и страстта ви към творението имат най-голямо значение. И така, елате и проучете дълбокото творческо мислене с вдъхновяващи художници и дизайнери от цял свят.

Присъединете се към нас, за да станете част от световната лига за дизайн и да намерите своето място в него.128537_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Дизайн в Индия

Теорията и практическото обучение се обединяват за стимулиращо образователно преживяване.

Индия исторически е била синоним на изкуството. И все пак доказателствата за естетическия щрих в индийската обстановка намаляват с всеки изминал ден. Да живееш с красота е навик, който трябва да бъде привикан от най-ранна възраст. Само когато въпроса за добрия вкус се вземе сериозно, икономическото и социалното развитие в Индия може да се случи прекрасно.

Но когато говорим за промяна, никой друг път не е бил по-добър от настоящия момент. Създаването на най-високото френско училище по дизайн, école intuit.lab в Мумбай е стъпка в посока на подчертаното подобрение, което се изисква в областта на образованието, свързано с графичния дизайн, изкуството и рекламата.

Докато сътрудничеството на Франция и Индия създава културна мощ, важно е Индия да гледа към Франция като към страна, която си заслужава да се подражава, когато става дума за гордост от собственото им наследство, изкуство и култура - мислене, което се отразява във френския съвременен дизайн.

Ecole intuit.lab постигна успех, като включи професионалното облъчване в академичния учебен план - много необходима позиция, която досега е била свободна, в средата за дизайн и художествено образование в Индия.

Ето с нетърпение очакваме нова вълна в образованието за дизайн.

Индустрия готова

С образование в областта на дизайна, дигиталността и креативността превръщаме студентите във вида на професионалистите, от които се нуждае индустрията.

С процъфтяващия пазар и нарастващото богатство, Индия е идеалната среда за процъфтяване на марки и продукти. Получените в резултат маркетингови, търговски марки и комуникационни възможности са едни от най-богатите в света и осигуряват идеалната обстановка за дизайнерите.

С нарастващото влияние на цифровите платформи в нашия живот, популярната цифрова култура се появи в Индия. Това означава, че дигиталният носител отваря цяла гама от вълнуващи пътища за дизайнерите. Ето защо ние обучаваме нашите студенти да станат интелигентни и умели в дигиталния дизайн и мислене.

Ecole intuit.lab разбира потенциала на индийския пазар и се ангажира да създаде „готови за индустрията“ студенти, които да отговорят на огромните нужди на пазара. Ние постигаме това чрез вграждане в реалния живот, професионално излагане на студентите в академичната програма. Чрез подбрани, професионални факултети, седмични и месечни семинари, програми за обмен, както и местни и международни стажове, intuit.lab гарантира, че всеки студент, който излиза от нашия кампус, е готов за професионалния свят.

Този талант, готов за индустрията, е това, което поставя главата и раменете на école intuit.lab пред други институти.

Творческа интелигентност

Да се научим да използваме талантите си

Творческата интелигентност е в основата на нашето учение. Това е споделеното знание, което младите креативни хора използват, за да станат дизайнери или арт директори.

Основното предизвикателство за дизайнера е да се научи да използва творческата си енергия интелигентно; да го канализирате и контролирате. Приспособяване за преодоляване на проблеми, използване на личната култура и знания и вземане на мъдър избор, за намиране на атрактивни, конкретни и проницателни решения.

Творческата интелигентност е отношение и отделя онези, които са експерти в своята област и знаят как да допринесат по най-добрия начин за своите способности. Отвъд простото ноу-хау, това означава възприемане на оригинален и подходящ подход. Важно е да се намери правилното изображение, освен че е привлекателно изображение. Под правилния образ имаме предвид „визуална продукция, която има смисъл“, която черпи силата си от отражение в даден контекст, определена визия или дори според определени етични принципи.128552_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpg Отклонение / Unsplash

Академичен и професионален подход към образованието

« École Intuit.Lab е школа по дизайн, която се стреми да преодолее разликата между теоретично, академично обучение и практически, професионални приложения»

Програмата постоянно се развива, за да бъде в крак с променящата се технология, нововъзникващите стартъпи и да създаде иновативно изживяване в дизайна.

Intuit Lab се стреми да въведе среда, която се поддава на концентрирано разбиране на дизайна чрез:

  • Множество задачи на живо с взаимодействие, проучване и стратегия на клиента
  • Гъвкавост и адаптивност в движение с времето

Човешки мащаб колеж

Поради човешките си размери училището intuit.lab е топъл институт, който предлага на intuit.labians специално решение с включени учители и администратори.

За студентите école intuit.lab е нещо повече от колеж: той е място за изпълнение, творческа емулация, обогатяване на диалози с професионалисти. Място за среща, където животът кипи.

Освен курсове на високо ниво, се създават силни приятелства, подхранвани от екипна работа, подхранвана от активния живот и реалния свят. Тези моменти на създаване на група са ценни. Те добавят към уроците истинска екипна сплотеност и храна за мисъл от обмена. Духът на école intuit.lab е креативен, приключенски и отворен към света.

Добре дошли в нашите 3 кампуса

Intuit.lab Мумбай

Разгледайте творчеството си в град, който ще ви вдъхнови. Седнете до морето или се разходите из историческите алеи. Градът бълбука от таланти и такъв е и нашия кампус, разположен в Прабхадеви, сърцето на град Мумбай. Кампусът разполага с глобални легенди за дизайн и реклама, които го участват, взаимодейства със студентите и ги обучава за професионалния свят.

Студентите също имат възможност да се учат от глобалното рекламно маестро, Рави Дешпанде, основателят на нашия университет в Мумбай. А също и да го видите в действие в динамичната му интегрирана рекламна агенция Whyness Worldwide, разположена до нашия кампус.

Intuit.lab Париж

Първият ни кампус по целия свят, intuit.lab, Париж, е мечтата на всеки начинаещ дизайнер.

В училището има преподавателски екип с преподаватели и професионалисти, аплодирани от рекламния свят. Студентите, които учат във френската столица, живеят в динамична и мултикултурна среда. Те се възползват от изключителния културен потенциал на града, който е лесно достъпен от училището заради централното му местоположение.

Допълнително предимство е достъпът до несравним пул от работни места в най-търсения креативен град.

Intuit.lab Екс-ан-Прованс

Училището intuit.lab в Екс-ан-Прованс позволява на учениците да се възползват от несравнимото обучение и обогатяване на жизнения опит в град, изпълнен с живот. Кампусът се фокусира върху академичните изисквания на света на съвременното изкуство и изгражда методи за подготовка на студентите за него.

Екипът е съставен от учители и професионалисти, които разбират истинските проблеми на индустрията и помагат на студентите да изградят силни връзки в региона и в международен план.

Места

Париж

Address
90, rue de Javel
75015 Paris

Париж, Ил дьо Франс, Франция

Екс ан Прованс

Address
17, Rue Lieutaud
13100 Aix-en-Provence

Екс ан Прованс, Прованс-Алпи-Лазурен бряг, Франция

Мумбай

Address
DGP House, 4th Floor, 88C, Old Prabhadevi Road, Prabhadevi
400025 Mumbai, Maharashtra, India

Мумбай, Махаращра, Индия

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия